NimetDilmen Ada06 Canm merhaba paketi var onu al bence. Icinde 40 tane yenidoqan bez 40 tane mini bez 4 tane sleppy ıslak mendil 10 tane alt acma bezi var. Marketten 60 liraya aldm bu seti
Gmzasff Ada06 set aldım ben 4 paket 160 adet var içinde 10 tane alt açma bezi ve 2tane ıslak mendili var normalde piyasada bu setin satışı 55-70 arası birsey
Mavis222 Ada06 denemekte yarar var ilk sleppy alalım diyin Allah'tan benimkisi karışmıyo hangisi iyiyse ben onu alırsın diyor 😄
Mergen Ada06 molfix yeni doğan göbek oyuntulu olandan aldık daha kullanamadığım icin yorum yapamıyıcam ama yorumlar iyi molfix hakkında
lal82 Ada06 ben Prima aldım.Elime para geçtikçe de stok yapıyorum.Evet pahalı ama ilk oğlumda pişik problemi yaşamadığım tek markaydı.
Aylininzz Ada06 genelde herkes sleepy alıyor memnunda kalan cok oldu etrafimda bende onu almayı dusunuom
Busrass23 NimetDilmen acaba yeni doğduğunda ne kadar yeterli olur ? Bende yeni alicam ama kaç adet alsam cokmu azmi bilemedim tecrübeli anneler sizce ne yapmalıyım?