Ozlemsvr Ada06 Ben kullanıyorum memnunum canım 😊 hep hesaplı hem de iyi. Yanı denemende fayda var diye düşünüyorum.. Bebek bezleri çok pahalı para yetişmiyor pahalisini alsaydık nasıl olurdu acaba..😊
Ncyck Paddlers markası varmış Türkiye'de üretiliyormuş adeti 47 kuruşa bazı kullanan anneler almış instagramda Bi kaç annenin önerisinde gördüm birde Eylül öztürk de önermişti. 😊 Aklınızda bulunsun deneme paketleri de var.
[silindi] Ncyck ya allah için o kadın o bezi kullanır mı sizce 😂😂 parasını alıp reklamını yapıyor işte. Tamam Türk malıymış da daha televizyona düşmemiş reklamı instagramda cıkıyor arada olay bu
Htcgkn7301-- Ada06 Prima aldık biz hepsi burada dan neye dikkat ettim normal yeşil paket aldık arkadaşım cevremde kullanan coktu
Pavlov Etrafımdakiler goo.n öneriyorlar canım ben onunla başlamayı düşünüyorum. Tabi benim çok var daha ☺️
Busrass23 NimetDilmen acaba yeni doğduğunda ne kadar yeterli olur ? Bende yeni alicam ama kaç adet alsam cokmu azmi bilemedim tecrübeli anneler sizce ne yapmalıyım?
NimetDilmen Busrass23 Canm benimde ilk qebeliqim hicbir bilqm yok 80 tane bez ne kadar yeter bilmiorm ama bittikce alınır. Baslanqıc olarak merhaba paketi iyi qeldi bana
Selvis Busrass23 250 tane civarı 1 numara kullandık ki bebeğimin kilosu iyi olmasına rağmen. 200 den aşağı almayın stok yapcaksanız. Şu an 2.5 aylık oğlum ve 2 beden kullanıyoruz
Gamzee11 Ben sleepy pedini kullanmıştım hamile kalmadan önce hiç memnun kalmadım o yüzden sleepy tercihlerim arasında değil, şuan için prima bezlerını stok yapıyoruz 😂
Selvis Gamzee11 ben de öyle yaptım hiç pişman değilim 2.5 aydır da kullanıyoruz. Pahalı evet ama kaliteli.
BirVeraAnnesi35 Ada06 aklınızda bulunsun komşum primayla doldurmuştu evini ama bebeği doğunca primaya alerjisi oldu molfix kullandı ama primalar boşa çıktı oyuzden çok aşırı stok yapmayın derim yazık günah bebeğinizin cildi belki kabul etmez 😊
NurunAnnesi Ada06 ben memnunun sahsen cunki ilk bebegimde ondan almistim cok guzel bi bez simdi ikincime hamileyim 37haftalik yine ondan aldim
Busiili97 Ada06 bu arada molfix yenidogan gobek bagi oyuntulu ve arkadasim onerdi en iyisi demisti yani