Ada06 İnternetten civilden bebek bezi bakıyorum kararsız kaldım sizler neler aldınız neye dikkat ettiniz ?
Gmzasff Ada06 sleepy aldım bnde . eşimin kardeşi medikal işletiyor o satıyor şuan piyasada en iyi bezlerden biri dedi tavsiyesi üzerine aldim
Ozlemsvr Ada06 Ben kullanıyorum memnunum canım 😊 hep hesaplı hem de iyi. Yanı denemende fayda var diye düşünüyorum.. Bebek bezleri çok pahalı para yetişmiyor pahalisini alsaydık nasıl olurdu acaba..😊
NurunAnnesi Ada06 ben memnunun sahsen cunki ilk bebegimde ondan almistim cok guzel bi bez simdi ikincime hamileyim 37haftalik yine ondan aldim
Ada06 Mavis222 bende sleepy almak istiyorum diğer bezlere nazaran ucuz diye eşim kalitesi düşük sanıyor bilmem bende şaştım 😄
Mavis222 Ada06 en iyisi bir iki paket prima falan alsın cebi yanmaya başlayınca kendiliğinden başka bakalım der ben pek kötü yorum okumadım hatta 2 3 paket stok yaptım 😄
Ada06 Mavis222 evet prima almak istiyor 😄 bende gereksiz buluyorum o kadar para vermeye çoğu kişi sleepy alıyor . Primayla sleepy aynı kalitedeymiş 😄
Mavis222 Ada06 denemekte yarar var ilk sleppy alalım diyin Allah'tan benimkisi karışmıyo hangisi iyiyse ben onu alırsın diyor 😄
Selvis Ada06 biz de prima premium care kullanıyoruz. İndirimleri takip ederseniz kaliteyi uygun fiyata alabilirsiniz ben öyle yaptım. Sleepy le ayni fiyata denk geldi tanesi
Gmzasff Ada06 set aldım ben 4 paket 160 adet var içinde 10 tane alt açma bezi ve 2tane ıslak mendili var normalde piyasada bu setin satışı 55-70 arası birsey