Symgmnr Bende 20. Haftaya kadar 4 kilo almıştım sonra boldu anlamadım 28. Haftadayım 10 kilo almıştım en son 🤦🏽♀️
Elwing6 Dilanserdar seker cikmadi yukleme yapildi dikkat etmiyorum o yuzden birde spor yapiyordum hamile kalmadan once sporsuz her sartta alan biriyim..
Dilanserdar Elwing6 bende çok minyon tipliyim çok endişelendim bi anda bu kadar kilo almak korkuttu 4kilo alanları duyunca şaşırıyorum bu gidişle 75 e çıkcam 🙄
Cgdmk123 Haftamdayım bende ve 3 kilo aldım hatta 1 kilosunu bayram tatilinde aldım şok oldum halbuki hamile kalmadan önce kilo alayım diye sürekli yerdim abur cuburda çok tüketirdim ama alamazdım🤦🏻♀️
Akbulut Zeynepzeze galiba 🤦♀️Şeker çıkmasından korkuyorum ekmek yemiyorum tatlı hiç canım istemezdi 18-19a kadar şimdi tatlı da yiyorum😒
NeverTooLate Zeynepzeze bende 25+5 im ve 6 kilo aldım sizin gibi çok takmaya başladım bayram tatilinde dikkat etmeme rağmen aldım malesef 🤦🤦
Zeynepzeze NeverTooLate Çoğunluk aynı aslında biraz içim rahatladı. Demek ki normal bu haftalarda 6 7 kilo
Edarda Zeynepzeze yok kız gayet normal bence hiç problem etme bundan sonra daha dikkat edersen daha az alırsın zaten hiç takma 👍🏻😘
Busiili97 Zeynepzeze o kilonun cogunu artan kan hacmin bebegin sivisi plesantasi ve bebis vs olusturuyo zaten cok takma kafana 😂
gLycn_ Zeynepzeze bayramda banada öyle oldu canin bir anda 2-3 kilo aliverdim ama bu ara daha çok su içiyorum yürüyüşlerimi arttirdim tuzu azalttim ve gitti o aldiklarim. Hiç canini sıkma bol su ve bol hareket et bak nasil gidiyor onlar 😉
ikicocuklubiranne Zeynepzeze 26 haftalık oldum 10 kilo aldım 🙊 ekstra bir şeyde yemiyorum. Ekmeği azalttım biraz meyveyi fazla yiyordum onu da azalttım şimdi henüz tartılmadım merak ediyorum 🤷🏼♀️
Zeynepzeze ikicocuklubiranne Evet bu meyve konusu da biraz etken. Boş bulduğum her dakika meyve yiyorum. Meyvede de şeker var dolayısıyla çok fazlası da kilo sebebi
Zeynepzeze honey Zayıf mı hamile kaldın ☺️ Doktorun bir şey demiyor mu, benim ki son halime kızar muhtemelen 😂