Zeynepzeze ikicocuklubiranne Evet bu meyve konusu da biraz etken. Boş bulduğum her dakika meyve yiyorum. Meyvede de şeker var dolayısıyla çok fazlası da kilo sebebi
Byhnyvz 22+6 haftadayım 3 kg almışım doktor protein üzerine beslen dedi bakalim dikkat edicem zayıf hamile kalmıştım ama
Zeynepzeze honey Zayıf mı hamile kaldın ☺️ Doktorun bir şey demiyor mu, benim ki son halime kızar muhtemelen 😂
honey Zeynepzeze 1,74 boy,hamilelik öncesi 60 kilo, boyuma göre baya zayıftım :D valla kızmadı ama çok kilo almışsın, normalde senin bu kiloyla doğuma girmen gerekiyodu dedi :DD
Byhnyvz Zeynepzeze dikkat etcem canım bugün başladım dikkat etmeye aslında boyum 167 şuan 62 geliorum kendime 8 kg kadar kilo payı verebilirim 😀
Arendeniz 26+ 2 yim istediğim kiloda hamile kalmamıştım zaten 61.1 ile hamile kaldım şu an 67.5 kiloyum bence normal ☺️ İlerleyen haftalardaki biraz dikkat edince 12-14 kg ile bitiririz inş 😅
Mervektk1126 Zeynepzeze 27 haftadayım bende 7 8 kilo aldım 24 haftaya kdr çok iyidi sonra birden aldım doktor normal dedi ama alışık olmayınca fazla geliyo tabi 😀
Merve-yoruk97 Zeynepzeze bende 24 haftamdayım 5 kg aldım ama bence normalde 14 kg arası alınması normalmiş bundan sonra biraz daha dikkat edersin
yigitalptb Zeynepzeze onun bir dengesi yok herkeste değişebilir. Ben de o haftalarda çok aldım şimdi 30'dan beri sabit kilom. Kimisi 2. Trimesterde çok alıyor kimisi de son aylarda. Ben son ayıma gireceğim hiç almıyorum mesela ama 6. Ayda her hafta 1 kilo almışım. Ayrıca 7 kilo çok değil 25.haftaya göre. Dert etme :)