Zeynepzeze Ne oldu birden anlamadım 4 kiloda duruyordum son bir ayda aldım bu kadar. Aslında biraz ödem de var. Tuzu da kestim, hamur işi zaten yemiyorum. Şekeri de tamamen bırakayım diyorum. Çok canım sıkıldı 🙁 Daha Doğuma var fazla geldi bu kilo bana..
Rabia2019 Zeynepzeze canım ben de ilk 5 ay sadece 4 kilo aldım bu ay 4 kilo birden aldım nasıl oldu ben de anlamadım 😷
Kubraileri Zeynepzeze 29.haftanız 8kiloda ben aldım canim maalesef elimizde olan birşey değil ne kadar dikkat etsekte 🙈👶🏻
Zeynepzeze Elwing6 Bana fazla gibi geldi 7kilo bile. Hafif kilolu hamile kaldım zaten. Off ne olacak ya böyle 😞😞
Dilanserdar Elwing6 bende 26 haftamdayım 12 kilo aldım 😣 korkuyorum şekerim mi var diye sen sordun mu doktruna normalmiymiş
Elwing6 Dilanserdar seker cikmadi yukleme yapildi dikkat etmiyorum o yuzden birde spor yapiyordum hamile kalmadan once sporsuz her sartta alan biriyim..
Akbulut Ben de aynı 21.haftamdayım daha 5 kg aldım zaten çok kilolu hamile kaldım ilk 4 ay çok iyiydim hangi ara oldu anlamadım
Akbulut Zeynepzeze galiba 🤦♀️Şeker çıkmasından korkuyorum ekmek yemiyorum tatlı hiç canım istemezdi 18-19a kadar şimdi tatlı da yiyorum😒
Zeynepzeze Kubraileri Acaba çok mu yiyorum dedim, ama diğer arkadaşlar da hep aynı haftalarda bu kiloyu almış normal sanırım
d190516 Zeynepzeze bi tık fazla gibi sanki 32+1 haftalığım 5 buçuk kilo aldım ekmeği çok tüketiyosan onu azaltabilirsin 😊
Kubraileri d190516 ekmek le alakalı değil bence bünyeyle alakalı ben ekmeyi çok yemedigim halde böyle aldım 🤣 hamilemizinsen öncede ekmekte yesem kilo alamazdım
Nurcannedom Zeynepzeze Bende 8 kilo aldim 25 haftalik olcaz yarın ama ben zayif hamile kalmistim 53 kiloyla belli de etmiyorum uzun oldugum icin hatta kilo alinca biraz toparlandi elim yuzum😄😄 Normal kiloyla hamile kaldiysan sıkma canini canim yediklerine dikkat et zaten hamilelikte saglikli beslenmek gerekiyo sekeri hamuru hayatimizdan cikardikmi tamam zaten
Zeynepzeze Nurcannedom Kendime güvenim azaldı resmen 😢 Kıyafet alırken sıkıntı oluyor ona canım sıkıldı
d190516 Kubraileri bakma böyle konuştuğuma bende yiyorum da eskisi gibi değil ne çocuğa ne bana faydası var çünkü 😄