Nur0653 Yesimeliz her gün aç karnına 2 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum bana iyi geldi birde yoğurta yulaf ezmesi katıp yiyorum Faydasını gördüm
Narmin12345 ikicocuklubiranne yemin ederim bende midenin bozulması için elimden geleni yapıyorum... Yapmazsam ölüyorum resmen...
bebegimmveannesii Yesimeliz yok canim zeytin yanigi iç agzina hemen zeytin falan at inanki faydasi olacak sana kabizlik icin bi surup yazardim ama zarari olurmu diye yazamadim tup bebek yaptirdim kendi doktorum yazdi
Beyzan738 Pier bana da yazdı bugün bir ölçek sabah tok karna yazmış kahv yaptıktan on dk sonra ictm TK yok hala aynym gdyorm biraz zorluyorum ama yok napsamki ya karnm altı aylk gbi sis sancyor
Brsnhsm Yesimeliz Canım demir hapını bırakma hiç. Kesin çözüm kefir 👍 Doktor öneriyor özellikle hem sağlıklı da. Denemeni öneririm günde bir bardak doktorum veriyor bana ara öğün yerine😇
sevval55 Canım baharatcıdan yada marketten köri al tavuguna falan kat ben ne zaman köri soslu tavuk yapsam eşimle tuvaletten cıkamıyoruz. Yeşil erik yiyebilirsin oda ishal yapıyor kaju ishal yapıyor
Yesimeliz Demir hapini biraktim cunki gyneferon beni bitirdi simdi ocean mumy e geri dondum. Elevit ve gyneferon yuzunden bence bu haldeyim. 😓😓😓
Brsnhsm Yesimeliz Canım ben ikisini de kullanıyorum kefir gerçekten benim için mucize. Bi dene istersen bişey kaybetmezsin. İnşallah işe yarar 😊
Asyaaaa10 Brsnhsm sade olanlar daha mı etkili oluyo acaba çünkü ben hep meyveli kullanıyorum ama Bi değişiklik olmadı
Kbrkbrkbr Kızlar ben de duyulacak kullanıyorum o biraz rahatlatıyor doktor verdi. Ama utanarak söylüyorum sizde de dışkı renginde siyahlaşma var mı kan ilacı sebebiyle😔
Bilgeeferhat Yesimeliz 2 tane kuru kayısıyı akşamdan suya koy beklet sabah o suyu iç üstüne de kuru kayısıları ye en iyi çözüm Doğum yaptım yeni kabız olmamam için doktor bağırsak yumuşatıcı ilaç verdi günde 3 defa içmeme rağmen çıkamıyordum 3 gündür ilacı bıraktım bunu yapıyorum çok şükür rahatlıkla çıkıyorum 😊
Asyaaaa10 Bende tam bu konu hakkında post acacaktım acaba bende mi tuhaflık var diye. İlk kutuyu kullandığımda gayet normaldi hersey ikinciye basladım karnımda sancılar, gaz sıkışması, kabızlık mahvoluyorum ya ne kayısı ne su işe yaramıyo
Brsnhsm Asyaaaa10 Ben meyveli sevmiyorum sadelerinden hergün içiyorum düzenli olarak. 31. haftamdayım şuan çok şükür sıkıntı yaşamıyorum. Kendin mayalayabilirsen daha sağlıklı tabiki ben genelde altınkılıç alıyorum benim favorim 👍