Brsnhsm Asyaaaa10 Ben meyveli sevmiyorum sadelerinden hergün içiyorum düzenli olarak. 31. haftamdayım şuan çok şükür sıkıntı yaşamıyorum. Kendin mayalayabilirsen daha sağlıklı tabiki ben genelde altınkılıç alıyorum benim favorim 👍
Asyaaaa10 Brsnhsm kendim yapamam da bende o markanın meyvelisini kullanıyordum. Bide sade deneyim tesekkürler 😊
Asyaaaa10 Kbrkbrkbr etkilerini oku bence en azından bişey oldugunda yan etki oldugunu bilir rahat olursun 😊
Kfkf Kbrkbrkbr Kabızlık yuzunden cok fazla kılo alımı oldumu sizlerde bı donem 1 ay cok sıddetlı kabız oldum az yedıgım halde ınamılmaz kılo aldım sınırı astım bu da benı cok üzdü acıkcası bırden 10 kılo almak suan sureklı kayısı yıyorum ıyı gıbı yım ogun tuvalete cıkarsam oynayasım gelıyo mutlu oluyorum
Burcu3434 Aynı dert bende de var cok zor demır ilacı kullanıyorum cok aferdersınız sımsıyah buyuk abdest ıkınmaktan basur cıkcak mahvoldum ne yapcaz boyle bır post daha acılmıstı bı arkadas hındıstan cevızı yagı iç ustune ılık su iç demiştı deneyen varmı
NURmarangoz Yesimeliz canım sabah aç karnıma yarım litre su iç 1 saat bir şey yeme bende çok işe yarıyor
Kbrkbrkbr Kfkf benim hamileliğim biraz sıkıntılı maalesef safra kesesi taşlarım var o yüzden diyetteyim de 15 kilo verdim daha hiç almadım ama dışkıda kanama ve karın ağrısı yapıyor çok kabızlık
bsyaaa Yesimeliz geceleri yatmadan 1 tane salatalık yiyip üzerine su iç sabah rahat edersin demir hapı yüzünden bende aynı sıkıntıyı yaşadım bu şekilde rahatladım
lokumveannesi Eczacımız kabızlık problemin varsa zamanın gelince solgarın Demir hapını kullan demişti. Ben henüz 13 haftalığım denemedim ama aklınızda bulunsun
berguzar1987 Yesimeliz canım duphalac şurup iyi ama oda gaz yapıyor muhtemelen kabızlıktan tıkandı bağırsakların zeytin yağlı bir parça sabunu fitil gibi makatından içeri koy uyaracak ve dışkıyı salacak
Beyzan738 Pier bana da yazdı bugün bir ölçek sabah tok karna yazmış kahv yaptıktan on dk sonra ictm TK yok hala aynym gdyorm biraz zorluyorum ama yok napsamki ya karnm altı aylk gbi sis sancyor