Hayal_Demir Valla benim goguslerim buyuk oldugu icin hamileligimde sayili cikardim. 90 bedendim hala 90 takiyorum. Kilo almadigim icin pek buyume olmadi. 16 gunum kaldi doguma. Kucuk gogus belki kolay sarkmaz da iri gogus cok sarkar diye cikarmak istemiyorum.
Hayal_Demir BrcTpl simdiden catladi ise sonradan daha beter olur. Hic ihmal etmeden zeytinyagi surmeye basla. Her gun sur karnina goguslerine.
BrcTpl Hayal_Demir hergun olmasada surmeye calisiyorum insaallah daha beeter olmas catlak kremi alicam onu surucem digerlerini doktorum tavsiye etmedi tuylenme yapiyo diye
Mervekocadag Yasemincan evde sütyen kullanmıyorum canım. Dışarı çıkarken boş kap dolgusuz sütyen kullanıyorum çok rahat oluyor
Alarasel Yasemincan eğerki dolgulu vs takarsn sıkıştrrsn süt kanallarınıe tkilet norml bedenine göre dene desteksz ama norml sütynde sarkmz neden sarksn ki cnm ozmn
ebrarmom08 Seheryldzi biri 30 biri 44 liraydi canm ama verdgn parayi hakediyor. Daha uygunlarda vardi sanrm benim aldklarm boyleydi
Ipek34 Yasemincan ben sutyensiz rahat edemiyorum evde de yakıyorum . Ilk başlarda eskileri kullanıyordum ama sonra pişik oldu🙈 şimdi lcw den emzirme sütyeni aldim 2 tane onları dönüşümlü kullanıyorum çok rahat pamuklu
Hzlhakko Yasemincan marks spencer hamile sütyeni çok güzel ben ondan aldım dışarı çıkarken de başka kullanıyorum
Atlarlayasayan Sevdaliza bende öyle 37 haftadayım😬ilk bebeğimde kocaman olmuşlardı şimdi bir değişiklik yok hatta acaba sütüm olmayacak mı ki diye düşünüyorum arada
Hayal_Demir BrcTpl ben 5 sene once kizima hamile iken bebe yagi kullandim. Catlak kremleri cok pahali gelmisti bir kez almistim sadece. O zaman catlamistim. Bu hamileligimde sadece zeytinyagi kullandim. 37 haftam bitti sukur hic yeni catlagim yok.
Sevdaliza honey devit 3 damla gnofer sanırım kan ilacı bide magnezyum kullanıyorum aşkım ama bıktım valla ilaç içmekten
honey Sevdaliza aynen bende bunları kullanıyorum ama magnezyum vermedi bana doktorum. Valla bende bıktım, bide demir ilacından 2 saat önce sonra süt süt ürünleri çay falan içemiyorsun ya onlarıda takip etmekten gına geldi !
Eylulmom Yasemincan 75 takıyodum şuan 90 takıyorum sporcu sütyeni kullanıyorum aşırı rahat hamile kalmadan önce de kullanıyodum demirli sutyenler çok kötü canımı yakiyodu
Ozen0119 honey kalıyor galiba canım ben en çok 5 ve 6.aylarda hızla kilo aldım 7.ayda sabit kaldım bakalım inşallah böyle olur hem alsak bile o kilo bebeğe gider artık iyice büyüdüğü için
Ozen0119 BrcTpl canım demekki gerçekten genetik bu çatlaklar ben 31 haftalık oldum hala birşey yok şükür badem yağı ve vazelin sür canım
FSCMK Yasemincan aynısını kullanıyorum büyüyorlar evet benimkinde şişlik var resmen gidiyorum taktığım numaranın aynısını alıyorum gayet rahat oluyor beden öyle aceba 😂
Tarana Yasemincan benimki zaten çok buyuktuler önceden.Simdi tasiyamiyorum)Sütyenler de hiçbiri olmuyor.Sadece yarimatlet giyiyorum.Çatlamadılar hiç ,Umarım sarkmazlar ama sarkıcaklar kesin😑
Yasemincan Tarana ayyy büyüyünce ister istemez sarkıyor yaaa pf dik ve kendi halinde göğüslere veda 🥴