Burcuveburcum Yasemincan Desteksiz balensiz sadece kaplı sütyen tercih ediyorum ben ya da sporcu sütyeni kaplı atletlerde iş görür aslında👍
honey Sevdaliza aynen bende bunları kullanıyorum ama magnezyum vermedi bana doktorum. Valla bende bıktım, bide demir ilacından 2 saat önce sonra süt süt ürünleri çay falan içemiyorsun ya onlarıda takip etmekten gına geldi !
Sevdaliza honey ben Demir ilacını kahvaltıdan önce içiyorum doktorum aç karınla iç dedi bana kahvaltıda süt peynir yumurta yemiyorum işte günde 1 kez içiyorum o ilacı
Symgmnr 29 haftalığım ama benimkiler çok büyümüyor yani sütyenlerimin sırt kısmk darlıyor kilo aldığım için çok bir fark yok sorun bende mi acaba 🤦🏽♀️ Aynı sütyenlerimi takıyorum takmazsam sarkacakmış gibi hissettiğimden kullanıyorum gece çıkarıyorum :)
honey Sevdaliza ben bir kez sabah kahvaltısından sonra içtim çok midem bulandı bir dahada denemedim belkide o gün başka bir şeyden bulandı bilmiyorum, o yüzden öğle yemeğinden 2 saat sonra ilkini gece yatarkende ikincisini içiyorum
23Zumra Yasemincan canim wallah ben su sporcu kadinlarin taktigi varya onlari aldim digerleri cok acitiyordu rahatim simdi cok sukur ama dogumdan sonra emzirme sutyenlerini takicam
Yasemincan Tarana ayyy büyüyünce ister istemez sarkıyor yaaa pf dik ve kendi halinde göğüslere veda 🥴