A_S_K Yasemincan Aynen canı sağolsun sarkma da olursa artık bilemiyorum ☺️ bedenime göre desteksiz telli bulamıyorum hiç. Avmye falan yolum düşerse ordan rahat birşey alıcam..
defne55 Yasemincan dışarı çıkarken takiyorum sadece eve gelince nasıl çıkaracağımı şaşırıyorum boğuyor beni resmen ama benim ablamda hamilelikte takmadı çok da sutu oldu sonradan sarktı göğüsleri takmamız gerekiyor ama bilmiyorum ne yapacağız
Yasemincan defne55 benim arkadaşım da hiç takmadı önce dik göğüsleri vardı şimdi acayip olmuşlar sarkmış🤷🏻♀️
honey Yasemincan ben pentiden kaplı yarım atlet aldım, rahatlık olarak güzeller onları kullanıyorum ama sarkma kısmına kafam takılıyor, sarkma olmaz inşallah :)
Yasemincan honey işte bende onda takılıyorum gerçi 33 haftaya gelmişim sündüyse sünmüştür 😁en azından bundan sonraki süreç için bi çamaşır bakacağım kapsız ama toparlama özelliği olandan 👀
honey Ozen0119 gerçekten son haftalarda kilo sabit kalıyor mu ya inşallah :) banada doktorum 30.haftadan sonra dahada çok kilo alacaksın dedi ve çok korkuyorum
Sevdaliza honey 32ci haftadan sonra Doğuma kadar 4 kilo alırsın dedi bana 32+4 olduk 3 kilo aldım 😂😂😂
Ozen0119 honey kalıyor galiba canım ben en çok 5 ve 6.aylarda hızla kilo aldım 7.ayda sabit kaldım bakalım inşallah böyle olur hem alsak bile o kilo bebeğe gider artık iyice büyüdüğü için
honey Sevdaliza ayyy inşallah bende öyle olurum ya :)29+1 im ve 14,5 kilo aldım, 20 kiloyu geçmek istemiyorum inşallah. Hamilelikten önce öyle bir zayıftımki, aldığım kilolara bakınca şaşırıyorum :)
Sevdaliza honey inş canım valla bak boyum 168 TM mı kendimi yer elması gibi hissediyorum 3 kiloyu görünce o kadar çok takıntılıyım ki anlatamam 67 kilo ile hamile kaldım işte bakalım 3 kilodan daha fazla ne kadar alıcam Temmuz 18 e kadar 😂😂 hep bu kan hapları yüzünden yoksa hiç yemiyorum 😂😂 onlar yedirtiyor 😂😂
honey Sevdaliza ya evet onlar mı açıyo iştahımızı, bende onlara başladıktan sonra doymaz oldum, Gyno ferro sanol kullanıyorum ben günde iki tane, birde duosvit multivitamin, sen ne kullanıyorsun ?
Sevdaliza honey devit 3 damla gnofer sanırım kan ilacı bide magnezyum kullanıyorum aşkım ama bıktım valla ilaç içmekten
ebrarmom08 Seheryldzi biri 30 biri 44 liraydi canm ama verdgn parayi hakediyor. Daha uygunlarda vardi sanrm benim aldklarm boyleydi
Hilall2610 Bende bundan aldım kızlar ilk günden beri acatip büyüdü ve sarktı agırlıktan haliyle ve çatlak doluydu etrafı catlaklar azaldı kendiliğinden rahat edeöediğim için pentiden bu attıgımı aldım cok rahat ve sıkı tutuyo dışarda rahatşıkla kullanılabilir bence fiyatıda uygun
sumsahin Ya benim göğüslerim zaten sarkıktı maalesef şimdi iyice kötü olacak diye cok korkuyorum. 82den 63e düşmüştüm sonra da hamile kaldım. Kilo verme aşamamda zaten çatlaklar falan oluşmuştu iyice sarkmıştı falan ve açıkçası kendime uygun sütyen bir türlü bulamıyorum. Sütyen de sarkmaya sebep oluyor benim ergenlikten bu yana büyük ve sarkıyor maalesef... varsa aynı durumda olan bana da bi yardımcı olabilirse sevinirim kızlarrr
BrcTpl Ozen0119 canim ben 18 haftalik hamileyim goguslerim 2 beden birdrn büyüdü sütyen takmama ragmen catladi malesef suan evde sutyensiz duruyorum rahat edemiyorum
Hayal_Demir BrcTpl simdiden catladi ise sonradan daha beter olur. Hic ihmal etmeden zeytinyagi surmeye basla. Her gun sur karnina goguslerine.
Ozen0119 BrcTpl canım demekki gerçekten genetik bu çatlaklar ben 31 haftalık oldum hala birşey yok şükür badem yağı ve vazelin sür canım