Denizrabia Kubos1 bebek aşağıdaysa ve baş gelişse hareket edince oluyormuş tabi herhangi bir başka durum yoksa doktorumuz öyle söyledi bize 😊
Denizanne Mutsuzmusunuz 32 günümüz var kısmetse. Sizde de çatı kemiği ağrısı oluyor mu ya benim çok oluyor özellikle oturduğum yerden kalkarken bide yatakta dönerken... mahvediyor beni resmen ya kızlar normal mi bu
Duruefe Mutsuzmusunuz bende suan 35 inci haftaya girdim dünden beri regl agrısı var benimde bugün doktora gittim yalancı sancı olabilir dedi tansiyonum 7 ye kadar düştü
burcu28ZK Mutsuzmusunuz yok kontrole gitmedim 🤷♀️ 38de gıtmeyı dusunuyordum ama agrılarım boyle devam ederse gıtcem yarın öbür gün
nilosum Denizanne karnım sertleşiyo biyerde top gibi oluyo cuma günü nstde de oldu tam öyle olduğu sırada sancım 72 çıktı
Kuzeynermin Son 27 günümüz kaldı 🙊 36+1 🌸 kasıklarımda cok hissediyorum, agrı oluyor ve bacak arası ağrısı cok yaşıyorum aynı durumu yaşıyan??🙄
rabia_varolculha Kuzeynermin ben de 34+3 um yürürken bacak arasında ağrım oluyo biraz sanki bebek vurduruyor gibi daha değildir öyle ama tabi biraz oluyo ağrım
Denizanne nilosum işte bunu ayırt edemiyorum. Benim bebeğimde artık ağır olduğu için bulunduğu yerde ağırlık yapıyor kemikleri falan geliyor elime dürtükleyince falan başka yere geçiyor. Bazende hiç hissetmiyorum ama
Pier Mutsuzmusunuz benimde allah kısmet ederse 50 ❤️ Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. İlk çocuk bir de çok heyecan sardı beni 🥰
zynp1512 Mutsuzmusunuz yavaş yavaş hazırlıklı olun diyo bebişler bi anda zorlamasına diye galiba bende bi o kadar dğşkünüm uykuya ki sorma gitsin 😊