SpringNaz Mutsuzmusunuz 34+5 oğlum aşırı hareketli canımı çok acıtıyor ve hiç durmuyor geceleri uyku yok. Gündüzleri ayakta uyuyorum resmen. 2 yaşında kızım var o da ilgi istiyor doğal olarak Çarşamba kontrolüm var erken gelecek gibi hissediyorum
Denizanne nilosum işte bunu ayırt edemiyorum. Benim bebeğimde artık ağır olduğu için bulunduğu yerde ağırlık yapıyor kemikleri falan geliyor elime dürtükleyince falan başka yere geçiyor. Bazende hiç hissetmiyorum ama
Bbsozlm 33+2 bizde zaman geçmiyor sanki 🙄😀 kızlar doktorum nstye sokmadı beni sizler girdinizmi girdiyseniz kaçıncı haftanızda başladı
asloykm 36+4 heyecanlı bekleyiş 👼👼👼 kizlar kafası 2 hafta onde buyuk olmasi sıkıntı yaratiyormu bilen varmiiii????
Esragurbuz Mutsuzmusunuz benim 52 şafak ama ikiz oldugu icin yarisi diyelim.. doktorumuza gore temmuz 10 u gorursek ne ala 😍sanki 1 ay bile yok gibi hissediyorum ama inseallah erken dogmazlar..Rabbimin izniyle 37 haftayi goruruz de küveze girmesinler tek duam ☺
NurunAnnesi Mutsuzmusunuz bende temmuz annesiyim safak 22 Allahin izniyle agirlasiyoruz artik temmuz 3u dogumum gerceklesecek nasipse😍😍😍😍