Fatmabltc Mutsuzmusunuz son 49 gun temmuz sonuna geliyor ama vucudum ateş atıyor sanki🙄 boguyor beni hava
Aylininzz Nurcann02 bende korkuyordum ama zor olmadı 33 haftym yaptılr niye ettiyseler nst cektilee sancımda yoktu
haziransekiz Aysgrl oluyor canım bugün sabah 10 dk falan vajinam da yanma ağrı hissettim değişik bir ağrıydı
burcu28ZK Bende de 2 gündür vajinada tuhaf agrı var bıldıgın lavaboya rahat Cıkamıyorum garip ama sancım da yok 🤷♀️ Bu arada şafak ; 27.🤲
Mutsuzmusunuz burcu28ZK allah allah kontrole falan gittin mi canım doktoruna bi danışsaydın bu konuyu
Meryemgunduztoptas Son 25 günümüz az kaldı heyecan var ağrılar var. Yine de çok şükür halimize Rabbim yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşallah 😊
zynp1512 Mutsuzmusunuz yavaş yavaş hazırlıklı olun diyo bebişler bi anda zorlamasına diye galiba bende bi o kadar dğşkünüm uykuya ki sorma gitsin 😊
Mutsuzmusunuz Kubos1 bende yarın öğrencem çok merak ediyorum 😍 30. Haftada 1600 gramlardaydı bakalım ne durumda kızım 😊
burcu28ZK Mutsuzmusunuz yok kontrole gitmedim 🤷♀️ 38de gıtmeyı dusunuyordum ama agrılarım boyle devam ederse gıtcem yarın öbür gün
ayseozbek Mutsuzmusunuz bizim de son 25 görünüyor bakalimm daha erken olmazsa 😍 heyecan korku gerilim mutluluk hepsi bir arada yaşıyorum 😄😭🤗🙄😍