Aysgrl Ben Mutsuzmusunuz benimde son 32 günüm kaldı doğum şekli daha belli değil.Bişey sormak istiyorum sizinde aşağı tarafınıza baskı oluyor mu hafif sızlama falan?
zynp1512 Mutsuzmusunuz şafak 33 bi an önce geçsin zaman geçmek bilmiyor geceleri uyku gündüzleri hal yok
Mervemommm Mutsuzmusunuz son 36 💙 1-21 temmuz arasına verdi doğumu beklicez o tarihlerde😁 inşallah oğlum gününü geçirmez
Fatmabltc Mutsuzmusunuz son 49 gun temmuz sonuna geliyor ama vucudum ateş atıyor sanki🙄 boguyor beni hava
Pnrarvn Bizim 57 ama sezeryan olcağı için temmuz annesiyim bende 😊 uykusuz ve heyecanlıyım ben 😊 bebişte sürekli faaliyet halinde 😊
Mutsuzmusunuz Nurcann02 bende yarın kontrole gidicem tırsmıyor değilim hani 😂 hayırlısıyla gelsinler inşallah 🤲
Aylininzz Nurcann02 bende korkuyordum ama zor olmadı 33 haftym yaptılr niye ettiyseler nst cektilee sancımda yoktu
Mutsuzmusunuz Aysgrl bende de bazen Regl ağrısı gibi bişeyler oluyor sancı mı ama bilmiyorum isimlendiremiyorum. Bazen aşağıda bazen çok yukarıda hissediyorum bende
Kubos1 Aysgrl benim alt tarafım ağrıyor nasıl desem bacağımın başlama yeri bide bel ağrısı var 36. Haftaya yeni girdim Çarşamba kontrolüm var
haziransekiz Aysgrl oluyor canım bugün sabah 10 dk falan vajinam da yanma ağrı hissettim değişik bir ağrıydı
Nezahatozen 39 kaldı bugün gerçekten iyi değilim bi kusuyorum yemek yiyesim gelmiyor bi ara karnım ağrıdı kızım hareketli çok değişik bi gün
Duruefe Mutsuzmusunuz bende suan 35 inci haftaya girdim dünden beri regl agrısı var benimde bugün doktora gittim yalancı sancı olabilir dedi tansiyonum 7 ye kadar düştü
zynp1512 Kubos1 benimde belimde ağrı var iki üç gündür ve o dediğin baskı bende de var kasıklarda oynuyor sadece gibi ve arada bir sancı giriyor benimde haftaya çarşamba randevum dr sor bi bakalım buraya da yaz bize normalmiymiş 😊
Denizrabia Kubos1 bebek aşağıdaysa ve baş gelişse hareket edince oluyormuş tabi herhangi bir başka durum yoksa doktorumuz öyle söyledi bize 😊
Kubos1 Kızlar 33+0 ken bebeğin kilosu 2.250 sizin nasıl kiloları ? Şuan 36. Haftaya yeni girdim Çarşamba kontrolüm var bakalım kaç kilo almış 😊
Mutsuzmusunuz Kubos1 bende yarın öğrencem çok merak ediyorum 😍 30. Haftada 1600 gramlardaydı bakalım ne durumda kızım 😊
Kubos1 Aysgrl aynen bide çok ağırlaştım artık yürümekte ayağa kalkmakta yatmakta zorlanıyorum 😊 hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah hepimiz