Moms217 Sinembac ne hastalığı varsa çıkıyor böbrek küçüklüğü kalp deliği ayağı bacağı neyi kötüyse çok önemli yiğenimin ayağı tersmiş bunda öğrendik
ikicocuklubiranne Nezihanes evet renkli CD vermiyorlar ama istersen videoyaya alabiliyorsun. Bir sürü de resim verdi 😊
Nezihanes ikicocuklubiranne aradım ama önce Kadın dogumdan randevu almam gerektiğini söyledi bir kaç hafta sonrasına detaylı ultrason günü veriyolar dedi
Eceyavuz ikicocuklubiranne bezmialem de ne zaman yaptiracaksin detayliyi renkli mi yapılıyor bezmialem de bende 27 haziran da bezmialem de yaptiricam
ikicocuklubiranne Eceyavuz 21 Mayıs’ta yaptırdım renkli oluyor CD vermiyorlar ama doktorum çok ilgili sağolsun bir sürü de resim verdi 😊
ikicocuklubiranne Nezihanes zamanınız geçmediyse bir randevu alıp belirleyebilirsiniz aslında. Benim rutin kontrolüm de orada olduğu için bir ay öncesinden randevu verdi bana
Ozgur94 smyydnz teşekkür ederim canım bende beylikdüzğ avcılar tarafında uyguna yapan hastane arıyordum iyi oldu öğrendiğim
Eceyavuz ikicocuklubiranne bana prof dr pakize banu kılıçoğlu denk geldi gun almaya gittiğimde o doktor vardi