Nezihanes Sinembac evet en iyisini en uygununu arıyoruz işte annelik duygusu olsa gerek 🤭🤭🤭🤗🤗 bide renklide tam belli oluyo devlette genellikle siyah beyaz yapıyolar yarın doktorum fikir verir inşallah bende fikir ediniyorum
Sinembac Nezihanes Aynen canım ama şuan benim için önemli olan bebeğimin sağlık durumunu öğrenmek ille de renkli olsun diye bi şartım yok uygun olsun bebeğimin durumunu net öğreneyim 😊
Nezihanes Sinembac canım ben kontrolden çıktım burda yok detaylı ultrason medilife yönlendirdi arayıp bilgi alıcam ordan
Hazelkrnz Fatmanurozgr bana bişey demedi ama dediğin gibi kavun falan bende çok tüketiyorum çikolata çok yemiyorum kendi doktoruma gittiğimde sorucam bi hangi haftalarda oluyor bu
Sinembac Nezihanes Evet canım avcılar hospital de yok detaylı sen medilife den fiyat al bakalım bi ne kadarmış
58denizfatos60 Nezihanes istanbuldamısın eğer burdaysan ben yeni randevu aldım sultangazide medigold 200 lira
Meliikee Daha dün yaptırdım ilgi hastanesinde 200 TL ücret verdim. Baya detaylı inceledi ilgilendi ben memnun kaldım tavsiye ederim
Meliikee Meliikee bu arada renkli değil oradaki renksiz oluyor renkli ultrason için randevu almak gerekiyormuş fiyatı da farklıdır bende sormadım ben onu yaptırmadığım için
Eceyavuz ikicocuklubiranne bezmialem de ne zaman yaptiracaksin detayliyi renkli mi yapılıyor bezmialem de bende 27 haziran da bezmialem de yaptiricam