Eceyavuz ikicocuklubiranne bana prof dr pakize banu kılıçoğlu denk geldi gun almaya gittiğimde o doktor vardi
Mutire Sinembac sorma bacım yarın biz detaylı ultrasona giricez. Özelde. Tesadüf sen bu postu acmissin hastaneyi aradık sorduk 490 ₺ civarında dedi ve muayene ücreti hariç 😞
Sinembac Mutire Aynen öyle canım müthiş pahalı.. insanlara bunları zorunlu kılıp fiyatları uçuruyorlar mecbur yaptıracaklar diye düşünüyorlar sınır bozucu birşey 😑
Zynpsft Mutire bakırköy ultramede yönlendirdi doktorum onun ismini verince 320 dediler sefaköy vera tıpta 280 dedi ama veradan pek emin olamadım 40 tl için değmez dedim ilk gebeliğimdede ultramede gitmiştim düzgün ve ilgili bir yer
Ozican SevdaLinkaaa lütfen yazın bana 🙏 bende ordan alıcam randevuyu ama benimki temmuz gibi olacak.Araştırdım çok iyi diyorlar ama insan yine de tereddüt ediyor.Çok sevinirim yazarsanız.
SevdaLinkaaa Ozican Ben unutursam siz yine beni etiketleyin olur mu siz de hatırlarsanız .🥰Takip doktorum yönlendirdi beni de ,doktorumdan çok memnunum,ondan da memnun kalacağımı düşünüyorum ,yazarım inşallah size de 💐
Matem523 smyydnz ben de Medilife Beylikdüzü Hastanesine gidiyorum 16+5 günlük hamileyim araştırma içerisindeyim ama Vera tıp hastanesi nerede ? Bilgi verebilir misiniz?
Mutire Zynpsft kız biz bugün haftamiz geldi bize detaylı yapar diye gittik 21.haftadan itibaren yapilqbilirmis miniğimin biraz daha büyümesi gerekiyormuş 😃🙊
Yenianne92 Sinembac perinatologun baktigi yerlere gore en uygunu bu geldi bana. 200lerdeolan yerlere radyolog bakiyormus onu da doktorum onermedi bana