• Gebelik
  • hamişler kaç yaşında hamike kaldık ve kaçıncı bebisiniz?

25 de hamile kaldim ilk bebegim :)

Kızıma 24'te hamile kaldı. 28'de bir düşüğüm oldu. 30'da tekrar hamileyim. Evlendiğim ay hamile kaldım. Daha erken evlenseydim yine hemen çocuk isterdim.Çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah.

tubizm benim ikinci hamileligim..ilk hamileligimde 24 yaşında doğum yaptim ikizlerim var bu hamileligimde inşallah 3. Cocugum olacak 32 yasindayim en ideal yaş ise 22 ile 27 bence

tubizm 24 yasında hamile kaldım 23 haftaligim ilk gebeliğim ekimde doğacak insallah 😊

24 yasındayım 10 haftamız kaldı prensesimize😍 23 de evlendım evlendık den 3 ay sonra hamile kaldım iyiki de oluyor evimin neşeşi benim fikrim evliliği daha güzel Bi hale getiriyor bebek tabi dogru insanla ❤️ sevgim saygımız arttı birbirimize karsı cok şükür ve annelik Bi kadını degiştiryo diye düşünüyorum bende böyle oldu bende 3 cocuk istiyorum cok seviyorum cocukları🤣

Oğlumu 25 yaşında doğurdum şimdi 30 yaşındayım ve kızıma hamileyim 39+3 de yiz minik prensesimi bekliyoruz

23 yasindayim ilk bebeyimi kayb etdim ama Rabbim yeniden nasib etdi🙌🏻♥️

tubizm Yasım 26 ilk hamileliğim 😊 16. haftadayız 😊

22 kızım
30 oğluşum
yaş oldu 42 Rabbim nasip ederse Eylül 1 de çirkin ördek yavrusu ❤️ Olacak kucağımızda 😍😍😍

20 yasindayim ilk gebeligim 21 de kucama alicam insAllah 6 haftaligiz🤗

tubizm canım kızımı 21 yasında kucağıma aldım oğlumu 24 simdi 3.ye hamileyim 29 yasındayım 3.gebeliğim bu kızım 8 oğlum 5 Yasında :)