• Gebelik
  • hamişler kaç yaşında hamike kaldık ve kaçıncı bebisiniz?

19 yaşında oğlumu kucağıma aldım, 💙
21 yaşındayım şu an Temmuz’un ilk haftası Doğum günüm 22’de anne olacağım tekrar , temmuz sonu bekliyoruz kızımı🎈😘🎀😇

tubizm erkende olsa geçte olsa artıları eksileri var ikisininde ben şahsen genç yaşta anne olmayı tercih etmeyenlerdenim çok yaşlı değilim tabi ama 29 yaşındayım 😊😊 evliliğim süresince gezdik tozduk istediğimizi yaptık veee bebek yapmaya öyle karar verdik😊 18 19 yaşında anne olmanında artıları mutlaka vardır ama okul okudum çalıştım yırtdışını gezdim derken daha birikimli daha hazır hissediyorum kendimi kısaca keşke diyeceğim hiçbirşey kalmadı herkese hayırlısı diyelim😊😊

32 ye yeni girdim 3üncü gebeligim 7 ve 3,5 yaşlarında iki kızım var 8+5 günlük hamileyim 🙏🙏

tubizm 28 yaşındayım ilk bebeğim. Tabiki akıl yaşta değil baştadır ama 25imde anne olsaydım iyi olurdu heralde😁

21 yasında kızımı dogurdum suan 24 üm yeniden hamileyim 8 haftalık😍

tubizm 24 yasinda ilk kizim senayı dogurdum...
    28 yasinda ikinci kizim sare
    32 yasinda ucüncu kizim fatima rana
    34 yasindayim ikitane oglum karnımda dogmak icin gün sayiyoruz 😂
    Benim beyim gözümün nuru cocuklari cok sever,ailemizde bereketli oldu genişledi elhamdulillah 😍
    Rabbim isteyen herkeze versin...🌹

19 Yaşımda ilk oğlumu kucağıma aldım 23 yaşımda kızımı kucağıma aldım şimdi de 30 yaşındayım kısmetse oğlumu kucağıma alacağım 30+4 teyiz şükürler olsun 🙏🙏

tubizm 27 yaşındayım ben de 25nci haftadayız 😍heyecanlı bekleyişler🙏❤️

Esragurbuz valla maşallah size Allah çocuklarınızı size bağışlasın ne cesaret ☺️ Benim ilk hamileliğim hiç bi bulantı belirti olmamasına rağmen vücutsal değişiklik hareket kısıtlılığından ikinciyi düşünür müyüm bilmiyorum 🤷🏼‍♀️😁

tubizm 26 yaşımda hamile kaldım 5 ay önce yani. 3 gün öncede 27 yaşıma girdim ekimde doğuracağım Allah izin werirse ilk bebişim hemde kızzz🌸 yani 27 yaşımda anne olacağım inşallah 🙏😍