oglumvebenn ben bir ay önce sezeryan doğum yaptım bebeğim kakasını yaptığı için acil sezeryan olmam gerekti spinal anesteziyle oldum o yüzden, anında uyusuyorsun acil vaka olduğu için yoksa randevulu sezeryana epidural yapıyorlar onun uyuşması beş dkyi buluyor, depend al çok rahat edersin öyle fazla pijamaya gerek yok depend pijamaya bişey gecirmiyor zaten, bebeği emzirirkende ağız mendili koy araya kıyafetine süt bulasmasın ne bebek islansin sütten nede senin üstün kirlenmesin, göğüs ucu kremi şart illaki yara oluyor ben garmastan pomad kullandım mucize gibi bişey lansinoh yanında halt etmiş o kadar güzel bı krem yani bebek emebiliyor memeyi o kremi sürdükten sonra sıkıntı yok, ameliyattan çıktıktan sonra sıvı tuketmeni söylüyorlar bol bol kayısı hosaf olur meyve suyu olur onları tuket ki gaz çıkarsın tuvalete cikasin, iğneden korkma çok hafif cam kesiği gibi bir anlık bı acı oluyor başkada bişey yok ben sondanin takıldığını bile hissetmedim👍 ne kadar fazla sıvı tuketirsen o kadar fazla idrarini yaparsın ve o kadar erken çıkarırlar sondayi, o yüzden bol su iç hemen dolsun sonda poşeti, cikarirlarkende korkma derin nefes al hop çıktı ufak bir yanma hisettim ben oda olsun artık sürekli yürümeye calis ilk zamanlar ayağa kalkarken zorluk çeksene sonra alisiyorsun yürüdükçe ağrı geçiyor Allah tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar versin🤲