Gamzeliii Aysunaydgn hiç korkmayın canım aşırı tatlıdır o iğneyi ben hiç hissetmedim Nil’e laflara kulak tıkayın hareket etmeyin yeter hayırlı olsun bebişiniz şimdiden
oglumvebenn Annee1 çok teşekkür ederim tavsiyelerin için, depend aldım ama göğüs kremini ihmal etmiştim, alayım en iyisi ☺️ Sondayı inşallah epiduralden sonra takarlar, doktoruma söyleyeceğim, ondan endişeleniyorum yoksa epidural iğnesinden hiç korkmuyorum
Ebrs oglumvebenn en büyük tavsiyem, sezeryani abartanlari aslaaaa dinleme canim 😊 o kadar çok kotuleyen olmustuki bana, ameliyathaneye girdigim an cok canim yanacak diye aglamaktam karnım sertleşti. Zor sakinlestim. Beni sakinlestiripte ameliyata başladıklarında hemsilerle gülerek sohbet ediyordum 😂 uyuşukluk gecince birazcik agri hissediyorsun, bide ilk yürüyüş aninda. Onun dışında bi dogum bu kadar kolay olabilir dedim kendime... 🤗
oglumvebenn Ebrs sağol Canım, sezeryandan pek korkmuyorum inşallah, normal doğumda da kesi oluyor bir sürü sancı çekiyorsun, sezaryan daha rahat gibi g eliyor bana ,inş çabucak iyileşirim :)
Ebrs oglumvebenn aynen öyle canim 😊 tabi gönül isterki ağrısız dikissiz dogum yapmak, ertesi gün zimba gibi olmak ama maalesef annelik kolay degil 😊
nazldemr Aysunaydgn belden iğne hiç acıtmıyor korkma damar yolu daha acı verici benim en korkduğum şeydi iğne olduğunuzda tek hissedilen ayaklarda sıcaklık iğne yerinde soğukluk oluyor doğum yapalı 5 gün oldu 😊
Bilgeeferhat Aysunaydgn ben epidural oldum İnan normal bir iğne acısı neyse onu hissediyorsun canını yakan bir durum yok 😊
Bilgeeferhat belismomy ben Cumartesi gecesi normal Doğumdan acil sezeryana alınmak zorunda kaldım şuan da yataktan kalkmak benim için kabus 😓 bu ne zaman geçer ağlıyorum artık yatmak istemiyorum uyku gözümden akıyor 😓
ozgeoznur oglumvebenn geçmiş olsun canım şimdiden. ben de doğum yapalı bir hafta oluyor, spinal yaptılar bana da ama ilk yaptıklarında ben korktum ve iğne kaydı ikinciye iğne içeriye gitmedi üçüncude oldu ayaklarıma birden sıcaklık geldi elektrik çarpması gibi ama çok güzeldi 😊😊 hiç acımadı. Sonda meselesine gelince hemşire geldi takmak için tabi bende korku stres gerginlik son safhada çünkü acil doğuma alınıyorum hemşire başımda hadi aç bacaklarını deyip duruyor çatala çıkarttı beni açamıyorum stres oldum hadi hadi deyip duruyor sonra sinirlendim ve hemşireye dedim ki hergun sonda takılmiyir bana ve gördüğün gibi stres oldum iki dk bekle sakinleşmem lazım dedim ve beklettim taktı sonra hiç acımadı çıkartırken de derin nefes aldım pit diye çıktı yani onu sana nasıl tarif edeyim bak şimdi sırt üstü yat ve rahmini içe doğru çek üst tarafını kendin oynatmaya çalış hani tuhaf bir şey oluyor ya öyleydi çıkartırken 🤭 wc ye gidince birqz canım yandı benim çünkü yaparken göbek deliği içeri kaçıyor ve Rahim aşağı iniyor sanırım o kadar canım yandı ki o zaman.. Heh bir de ameliyatta dikiş atarken bir taraftan da karnını bastircaklar pis kanı atman için o zaman canım yandı çok bağırdım 🙈 ayrıca bez olarak üç veya dört tane yandan bantlı hasta bezi al bi de depend al ama yandan bantlı mutlaka al
oglumvebenn ozgeoznur Canım çok teşekkür ederim, birkaç saat kaldı bebeğime kavuşmama, heyecanım dorukta şu an:) spinalden sonra mı taktılar sondayı? Eğer sonra taktılarsa hissediliyor mu sonda takılırkenki acı🤨
ozgeoznur oglumvebenn eğer gazın gelirse sakın sakın tutma içinde ve wc ye gittiğinde bekle orda biraz otur ki gazın gelsin kolay çıkartırsin, arkdsin biri şeftali suyu yazmış ama o halde kabız olmak daha kötü ishal olmak da kötü ben riske atmadım kan şekerim yerine gelsin diye bol bol vişne suyu ve su içtim 15.30da ameliyattan çıktım 20.30da yürüyerek çocuğumu gormeye gittim, ilk kalkmaya çalıştım başım döndü oturup dinlendim tekrar kalktım riske atmadım çünkü bebeği görmek için odaya tek başına giriyorsun kendini iyi hissetmen ve kendin durabilmen lazım
oglumvebenn ozgeoznur benim de aklıma takılıyor bu gaz çıkarma konusu, tam odada yakınlar varken gelirse napıcam diye🤨 teşekkür ederim tavsiyelerin için 🌷
belismomy oglumvebenn oglumvebenn sezeryanda bazen tam temizlenmiyor içerideki kan o ağırlık konunca gelip bastırıyprlar
ozgeoznur oglumvebenn öyle şiddetli bir şey gelmiyor zaten merak etme canım ilaç falan veriliyor ya sana öksürük hapşırık şiddetli gaz çıkarma hissi olmuyor çünkü dikislerin var. Gazın geldiğini hissedince wc ye gidip otur uzun uzun 😊😊 hemşireler akşam gelip sorunca gaz çıkarttım az bir şey de mutlaka 😅