Derya0707 3333 nasıl veriliyor o kilolar nasıl maşallahı ız var hiç mi yemediniz doğumdan sonra taktik verin bizlere hamilelikte tek sıkıntım çok kilo almam alışkın değilim Bi de kilolu olmaya
Hilalim19 3333 Ben 54 kiloyla hamile kaldim su an 33 haftamdayim 7 kilo almdim son aylar haftaya bi kilo aldim cok garip ama 6 aya kadar kilo almadim hic 😕😕
3333 Hilalim19 nasıl oluyorda son haftalar da aylar da hızla kilo alıyoruz halbuki yediğimiz aynı şeyler anlamıyorum
Hilalim19 3333 valla bende anlamadim ki bi haftaya bi kilo aldim son 7 hafta 7 kilo onceler daha cok yiyordum ama hic kilo yok ama son ay hizlandi saglikli gelsinler de bebeklerimiz verilir kilolar insAllah
Mervednr 3333 56 ile hamile kaldım ilk 3 ay 58,5 falandım 20. Haftaya gelince uçtu resmen kilom gece yatıp sabah tartılıyorum kilom artıyo 😂 şuan 63 kiloyum 24. Haftada
Elif_sahra60 Kızlar selam hamilelik diyeti diye birşey duydum ben henüz 5 haftalık hamileyim fazla kilo almamak için ne yapmam lazım veya hamile diyeti yapan oldumu neler yapmalıyım tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz🌝
Esraslancan Elif_sahra60 seker un tuz dan uzak durup, protein, kuruyemiş ağırlıklı besleneceksin , doktorum öyle dedi bana.
Mervednr Elif_sahra60 ekmek hamur işi kızartma türü şeylerden olabildiğince az tüket bol bol protein ve sebze ye tatlı çikolata bunlarıda en aza indir
Esraslancan 59 ile hamile kaldım 71 kiloyum 29+3 teyim.Hic midem bulunmadığı için birara çok hızlı aldım.Suan azaldı kilo artısım.Seker yüklemesi sonucu şekerim de yüksek çıktı(197) , diyete soktu doktor🙄
elisscicek SalihaSomuncu5 valla açılmadı desem çok doğru olur normal de de pek yemeği sevmem şimdi sırf bebek için yiyiyorum ama aldığım bişey yok çok şükür 😂
BaLVeAnnesi Eminebdk nasıl kilo verdiniz acaba bende aynı kiloda hamile kaldım daha 5 haftalık 2 kilo da aldım
Eminebdk BaLVeAnnesi benim hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren mide bulantım oldu şiddetli bir şekilde yetmezmiş gibi 4aylıkken mide yanması başladı hiçbirşey yiyip içemedim sadece meyve yiyebildim bebeğin gelişimini etkiler diye çok korktum ama Allah’a şükür sıkıntı olmadı