3333 Cansuuu16 işin ilginci göğüslerim evet benimde büyüdü ama böyle sert değil süt varmış doluymuş gibi görünmüyor inşallah emdikçe çoğalır sütüm
elisscicek SalihaSomuncu5 valla açılmadı desem çok doğru olur normal de de pek yemeği sevmem şimdi sırf bebek için yiyiyorum ama aldığım bişey yok çok şükür 😂
Mlkemrecre 23+5 haftalığım ilk üç ayda kilo almadım 52yle hamile kaldım şimdi 59kiloyum normal mi acaba 20.haftadan sonra almaya başladım
nilaylaylaylay 54 ile hamile kaldım. 17. Haftadayız 3 kilo aldım ama bu 3 kiloyu ilk 12 haftada aldım. 5 haftadır nerdeyse kilo artışım yok.
Derya0707 iiremert 28 kilo falan almışsınız ne kadar. Sürede nasıl verdiniz bize umut ışığı olun lütfen 🙈
iiremert Derya0707 sezeryan oldum eve geldiğimde 83 kiloydum.. 1 hafta sonra 76 derken derken 65 e düştüm oğlum 11 aylık ikinci bebeğimi bekliyorum. 4 aylık 😊 kilo asla dert edilecek birşey değil.. Sağlıklı olsun verirsiniz ne ekmek yedim ne hamur işi ne tuz ne şeker. Çok şükür verdim hoş artı bir kaç kilom var ama
Smyrna35 55 kilo ile hamile kaldım suan 35. Haftadayız 68 kiloyum umarım daha fazla almadan bitiririm 😌
Manok 3333 😀😀 57 yle hamile kaldim 55'e indim. U. Ayimin ilk haftasindayim 67 kilo varmisim 😀 ekmek, tuz, seker bunlarin ucunu yememeliymisim 🙈 ama dipnot ikizlere hamileyim