Deletedmom133 Zuhresule darısı başına 45 kilo ile evlendim 53 ile hamile kaldım 79 kiloyim 2 haftam var geri dönüşüm sizin gibi olsun diyorum 😀😀😀
Annesininbitanesi0 sevval55 ilk zaman benim de öyle ani arttı ama şimdi 6. Aydayım 4.5 5 kilo aldım vücut kendini hazırlıyor galiba ondan ani kilo alımı
Lovelies 3333 :) dogru diyosun gittikçe yiyesim geliyor doymuyorum😂 sanki ama tartıldıgımda 60 da sabit kalıyorm bu işte bi tuaflık var ama :)) siz kaç kilosunuz kaç haftalıksınız:)
Karakuzuu 57 ile hamile kaldım 14 haftamdayım 51.5 kiloyum. Bulantılardan çok çektim. Şimdi daha iyiyim ama inşaAllah bu giden kiloların dönüşü muhteşem olmaz. 🤣🤭
Nurpamuk 60 kg ile hamile kaldım 23 haftalığım 69 oldum ilk oğlumda 57 ile başlayıp 82 ile doğum yapmıştım 1 yıl olmadan kiloma döndüm emzirirken kg lar gidiyor
Nurpamuk Kişiye göre kg alma değişiyor kimse üzülmesin başkası az alıyor ben çok alıyorum diye doğumdan sonra bol bol emzirin bebişlerinizi
Elifts yigitalptb yaa aynısı bende de oldu 52 kilo ile kaldım her ay bi kilo ile gidiyordum 6.ayda 3 kilo aldım göbeğim bir anda bi dünya oldu 60 oldum şimdi 26.haftada.umarım aynı hızla devam etmem
BalDamlam [silindi] merhaba 🤗 seni tebrik ediyorum 🤗 nasık kilo verdin, bende 82 kiloyla hamile kaldım suan 5 haftalık oldım ve 84 kiloyum çok üzülüyorum çok kilo alıcagımı düşünüyorum beni biraz bilgilendirirmisin 🤗
Zehra5834 BalDamlam ben 80 le hamile kaldım ilk 3 ay 3 kilo verdim şuan 36 haftalık hamileyim 97 kiloyum 😅
[silindi] BalDamlam Allah günah yazmasın bazen keşke kilo alsaydım diyorum mide bulantısı ile verdim kiloyu 5 aylık olmak uzereyim hala midem bulanıyor😢
3333 Lovelies 28 haftalık hamileyim 63,64 düm en son 57 ile başladım hamileliğime bilmiyorum kaç ile doğururum😊🙈