Mervemim Marayy o testten elinizin altında bulunsun gerektiginde kullanırsınız , Allah size ve isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşAllah
Marayy Ncsss MerveNural Ayguns aysegulveminigim Merve6475 Mervemim Sengulkrgz zaten yarın adet günüm kızlar olmazsam alırım yaparım bir test daha ama olucam büyük ihtimal
Marayy Dlktpl sevval55 Gkhnm97 Merve6475 adet bir gün erken oldum kızlar bir ay daha olmadı her ay yeni umut hayırlısı 🙏
Ncsss Bu markanın gebelik testi yanlış sonuç veriyor ve sana da net bi sonuç vermemiş hatta baska mArka ile denemeni tavsiye ederim
Mahbuss Marayy ben bu ayda adet oldum canım aynı senin gibi bu ay erken yumurtlama oldu bende 12. Günde ondan 3 gün sonra acimaya başladı hiç geçmedi dün tam 14 gün olunca adet oldum 27. Günde istediğinizden beri 33. Günde bir oluyordum
yaseminan Marayy bu testler 15 dk sonra bozulabiliyor canım en doğru sonuç için adetinin 1-2 gün geçmesini bekle ve ilk 5-10 dk içindeki sonuca bak
Sevvaldal Marayy nedense benim icime var gibi dogdu🙏🙏🙏 eczaneler kapanmadan bir tane predictor alip deneyin bence🙈🙏