Marayy Dlktpl sevval55 Gkhnm97 Merve6475 adet bir gün erken oldum kızlar bir ay daha olmadı her ay yeni umut hayırlısı 🙏
Gkhnm97 Marayy hayirlsi olsun canm ya alistik artk bu duruma rabbim en kisa zamanda nasip etsin hepimize🤲🤲
sevval55 Marayy rabbim en yakın zamanda nasip etsin insallahhh🙏🏻 Nasip olmuyorsa olunca hayırlı olmayacagındandır bunu unutma. Allahın takviminde herseyin vakti var en dogrusunu o bilir❤️
Marayy Gkhnm97 kesinlikle tepki veremiyorum eskiden kötü oluyordm artık oda olmuyo donuk bi şekildeym hayırlısı
Gkhnm97 Marayy cok zormus evlat sahibi olmak senelerce hamile kalmak icin ugrasanlari simdi daha iyi anliyorm😔
Marayy Gkhnm97 dimi evlenmeden önce hiç bu kadar zor olacağını bilmiyordum ki evlendiğim zaten bir kere korktum hamile kalçam diye gidip 24 saatlik ella hapı var gebe kalmayı engellemek icin onu içmiştim ne aptallık yapmışım şimdi daha iyi anlıyorum
aysegulveminigim Marayy eger test yaparsan biri normal cizggi digeri silikde olsa gorunuyosa gebelik var canim insallah mubarek gunlerdeyiz allahim sanada versin can senligi
Deletedmom0032 Marayy sen çok stres yapıosun daha adetine 13 gün varken buraya şu belirtim var diosun zaten Birgün öncesi yumurtlama. Biraz peşine düşme bak kendiliğinden olcak
Pnrbtr Marayy yaa resmen aynı ben 🤦🏻♀️ Ben de öyle yapmıştım.dha çok yeni evliyim diye. Ne salakmışım gelecek olana neden mani olursun a man kafam 😢