Selamun aleyküm kızlar bugun 40+4 haftalık oldum ama tık yok ne gelen var ne giden hiç bi sanci filan da yok bir an önce kavuşmak istiyorum artık oğluma😑 bide erkek bebekler daha geç doğarmış . Var mı benim gibi günü geçip doğuramayanlar

40+1 bizde de ses yok erkek bebek. Üstelik bugün biraz hareketsizdi korkuttu beni ama şimdi iyi. Yarın doktora gidiyoruz

Bayburtlu69 normal de 30 mayıs dı ama doğmadı. Şimdi cumaya kadar doğmazsa yatış yapip suni sancı verecekler

Esinnnnnnn 40+1 olduk kızım gelmiyor bide kızlar gününde gelir derler demekki bizim kizin daha günü gelmedi😁

39+1 gelen giden Yok. Kızlar erken gelir derlerdi hiçte öyle değilmiş ne ağr ne sancı hiç bişey yok

Ezgyg 40 lar 41 ler varken 39 erken gibi geliyo insana . Allah cümlemizi bebişlerimize sağsalim kavuştursun

Benim kızımda gelmek bilmiyor 40+2 olucaz yarım saat sonra ama nazlanıyor gelmek istemiyor gelmezse cuma günü yatışım olacak🤷🏼‍♀️

Esinnnnnnn
              devlet hastanesine gidiyorum canım orda dogum başlamadan catı muaynesi yapmıyorlar ve 42 haftaya kadar bekletiyorlar banada 42 haftaya kadar beklicez gelmezse yatış yapıp suni sancı ile dogumu başlatıcaz dediler son 3 günümüz var gelmesi için gelmezse yatışım yapılcak

Esinnnnnnn benim 37. Haftada sancılarım 80 e çıktı 38 in sonunda durdu defalarca yalancı sancı çıktı iki haftadır bugün yarın derken 39 olunca haliyle çok geliyor insanın gözüne 🤣 ki şurda 5 gün sonda 40

Ysmyank bende devlete gidiyorum bana çatı muayanesi yaptilar ama benim de 41 haftalik olunca yatış yapacaklar doğmazsa eğer . Sizin ilk gebeliğiniz mi acaba

Esinnnnnnn evet canım ilk gebelik ama bana yapmadılar catı muaynesi banada 42 haftada yatış yapılcagını soylediler

Ya kizlar ben bebeyim 38de gelsin istyorum ya 40-41nedir inşallah o kadar bekletmez
                  😂