Seda4686 Tugce1803 heyecanını ve sabırsızlığını anlıyorum,totem yapmışsın belli🥰🥰 belki ben de yaparım dayanamam 😬😬
Seda4686 Tugce1803 anlıyorum canım ben de rüya gördüm yakın zamanda, müjdeli haber anlamına gelen bir rüya gördüm, kürtaj olmadan 2 gün önce de kötü bir rüya görmüştüm mesela 😔😔 normalde rüyaları çıkan biri değilim ama son günlerde rüyalarım çıktı maalesef 😥
Ggggggggggg LinaPrenses darısı başıma inşallah, sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde inşallah bebişinizi ♥️♥️😌
Ggggggggggg Seda4686 canım benim çıkmadı 4 gün önce günümde çıktı boşu boşuna kaç gün üzüldüm beklemeye çalış bence ♥️
Seda4686 Ggggggggggg evet öyle yapayım, adetime 4-5 gün kala kandan baktırayım diyordum ama çıkmayabiliyor demek ki
Sevvaldal Ggggggggggg hayırlı uğurlu olsun🙏😊 Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah🙏🙏🙏bende testi yaptığımda ellerim zangır zangır titremişti🙏😊🧿
Ggggggggggg Sevvaldal çok teşekkür ederim değerim biraz düşük daha çok yeni bakalım kısmet Nolcak 😌 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️🙏🏻🙏🏻
Ggggggggggg Reina çok teşekkürler canım. 😌 Seda4686 gecikmedi canım bugün adet günümdü ama iki üç aydın hep adet günümden iki öne kayıyordum iki gün geçmiş gibi düşünebilirim belki 🤷🏻♀️
Ggggggggggg Deletedmom0032 inşallah canım doktor daha çok yeni dedi bayramdan sonra gidcem bakalım ne dicek 🤭
Ggggggggggg Anneolmak38 çok teşekkür ederim canım bende klomenle hamile kaldım 🙏🏻 Allah inşallah sana da nasip etsin sağlıklı hayırlı bi evlatt 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ggggggggggg Gzrilknur çok teşekkürler canım. 😌 amin inşallah Allah isteyen herkese nasip eder sağlıklı hayırlı bebişler 🙏🏻
Ggggggggggg Seda4686 valla bende hiç idrar yapmadım bu ay kan kesin diye dayanamadım gittim ama negatif umudumu kaybetmiştim ama iki gecedir rüya görüyorum bugün de günüm olunca yaptım ama beklemiyordum hiç sürpriz oldu dayan şöyle düşün şimdi öğrensen de adetinin bir hafta geçmesini beklceksin doktora gitmek için kese için ben günümde öğrendim yine de bir hafta sonra gidicem yani bişey farketmedi ama tani insan heyecanlanıyor çok normal ama negatif çıksa da acaba diceksin hep o yüzden en iyisi beklemek
Melikebolat Ggggggggggg esine soyledin mi cnm tepkisi ne oldu 😍 bu arada tebrik ederim allah sag saglim kucagina almayi nasip eder insallah