Ggggggggggg Seda4686 valla bende hiç idrar yapmadım bu ay kan kesin diye dayanamadım gittim ama negatif umudumu kaybetmiştim ama iki gecedir rüya görüyorum bugün de günüm olunca yaptım ama beklemiyordum hiç sürpriz oldu dayan şöyle düşün şimdi öğrensen de adetinin bir hafta geçmesini beklceksin doktora gitmek için kese için ben günümde öğrendim yine de bir hafta sonra gidicem yani bişey farketmedi ama tani insan heyecanlanıyor çok normal ama negatif çıksa da acaba diceksin hep o yüzden en iyisi beklemek
Seda4686 Ggggggggggg evet öyle yapayım,haftaya bu gün adet günüm ,bekleyeyim,7 gün de geçer işte bir şekilde,teşekkür ediyorum,sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi,tekrar tebrik ediyorum 🌷🌷
SedaaaS Ggggggggggg yok yok bekleme silikse daha çok yeni demekki hemen sağlık ocağından bi kan ver için rahat eder ben iki gün dayanamamıştım 🙈😂
Ggggggggggg Seda4686 teşekkürler canım inşallah hamilesindir sende 🙏🏻 Allah evlatsız bırakmasın bizleri sağlıkla hayırlısıyla 🙏🏻 Bayram telaşı çabuk geçer İnşallah 🙏🏻
Melikebolat Ggggggggggg esine soyledin mi cnm tepkisi ne oldu 😍 bu arada tebrik ederim allah sag saglim kucagina almayi nasip eder insallah
Ggggggggggg Melikebolat söyledim kutu hazırladım baba oluyosun yazdım testi koydum emzik koydum kaldı baya bi gözleri doldu 😂 birkaç saat tuhaflaştı gülüp durdu 😂
Tugce1803 Annemmm2 dün dua ettim Allah a yarın testte çıkacaksa işaret gönder Allahım diye sure falan okudum ama rüya görmedim o yüzden bayramın 3.günü yapıcam🤗
Mrvbgc1 Ggggggggggg canım çok sevindim öncelikle İnşallah kalbinin sesinide kendisinide görmek nasip olsun size 😊🙏 klomen ile kaldım demişsin ya acaba belirtilerin nelerdi bende ilk bu ay başladım klomene adetime 6 gün var çok merak ediyorum 😊
Ggggggggggg Mrvbgc1 amin Canım inşallah Allah kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla inşallah 🙏🏻 Adetime üç dört kala göğüs ağrım vardı ama normalde de olduğu için ciddiye almadım ama uçları acıyordu sanki bu sefer bi de hep bi sağ kasığım batıyodu bi sol kasığım ve aşırı bel bacak ağrım vardı. Yoğun çalıştım bu ara ondandır demiştim hep . Kontrole gittin mi kaç yumurtan oluşmuş . İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın sende 🙏🏻
Anneolmak38 Ggggggggggg Canım benim adetime 1 hafta var benimde kasıgım çok batıyor göğüs ucum cok sızlıyor kasınıyor gibi var mıdır aceba yaaa :) umutlandm simdi bende bu ay macun kullandım kadir gecesinde meryem suresini okuyup bi suya meryem suresinin 2 ayetini ve yasin de 2 ayet yazıp suya koyup içtim inşallah şifa olmustur :)
Mahbuss Ggggggggggg canım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim 😊 ne zamandır istiyordunuz
Ggggggggggg Alarasel vermiştim Canım geçen hafta 129 çıkmıştı bi daha vermedim yarın gidicem inşallah kontrole
Nurayuzun Ggggggggggg maşallahh Rabbim vaktiyle sağlıkla kucağına almayı nasip ettirsin güzel bir bayram olacak size hayırlı olsun 😊😊
Ggggggggggg Nurayuzun öyle oldu valla ☺️çok teşekkür ederim canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Ggggggggggg Anneolmak38 inşallh Canım benim sana da nasip olur sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebeklerimizi 🙏🏻