Anneolmak38 Ggggggggggg Ggggggggggg Ay canım Allah sağ salim kucagına almayı nasib etsin ya çifte bayram yasayacaksınız deseneee :) çok sevindim banada dua edin bende bu ay instgram daan bi macun gördüm (clife) onu aldım kullanıyorm inşallah bende müjdeli haber veririm🤭🤭 bizde 2 yıldr istiyorz
clmmmmm Anneolmak38 yaa bu macunu bende yedim bu ay günümü bekliyorum bakalım inşallah fayda etmiştir😍bizde 3 yıldr istyorz😐
Ggggggggggg Anneolmak38 çok teşekkür ederim canım bende klomenle hamile kaldım 🙏🏻 Allah inşallah sana da nasip etsin sağlıklı hayırlı bi evlatt 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Penguen 7 senedir benimde olmuyor sizlerin dualari kabul olur ben ve benim gibi evlat hasreti cekenlere dua edin dosta düşmana karşı bizlerinde evlatları olsun rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
saree Ggggggggggg İkinci çizgi silik biraz ama yeterli bence hayırlı olsun 😍 Kan sonucunuda paylaş bizimle 🙏
Ggggggggggg Reina çok teşekkürler canım. 😌 Seda4686 gecikmedi canım bugün adet günümdü ama iki üç aydın hep adet günümden iki öne kayıyordum iki gün geçmiş gibi düşünebilirim belki 🤷🏻♀️
Seda4686 Tugce1803 inşallah canım inşallah 🥰🥰ben Çarşamba günü kandan baktırayım diyorum ama çıkmaz belki de sonuçta adetten 3 gün önce olmuş oluyor , çıkar mı acaba kandan 🤔🤔
Ggggggggggg Seda4686 canım benim çıkmadı 4 gün önce günümde çıktı boşu boşuna kaç gün üzüldüm beklemeye çalış bence ♥️
Seda4686 Tugce1803 ya çıkmazsa geç döllenmeyse canım 🤔 bilemedim ben şekerim 🙄 sabredebilirsek yine de 9 haziranı bekleyelim garanti olsun ne dersin canım 😬😬
LinaPrenses Ggggggggggg tebrikler bende adet günümde yapmıştım silik cikmisti veee suan 33 hafta olduk 😍
Ggggggggggg LinaPrenses darısı başıma inşallah, sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde inşallah bebişinizi ♥️♥️😌
Tugce1803 Seda4686 ya bilmiyorum ki canım sanki o gün yapsam çift çizgi görücekmişim gibi geliyo neden bilmiyorum🤷♀️kararlıyım ya o bayrama hamile giricem son günü erken gebelik testi yapıcam 😊
Seda4686 Tugce1803 heyecanını ve sabırsızlığını anlıyorum,totem yapmışsın belli🥰🥰 belki ben de yaparım dayanamam 😬😬