Pnrbtr Marayy canımmm sen naptın? Var mı adet belirtileri? Benim yarın adet günüm. Şizofrenik derecede takıntılı olduğum için ben yine bugün idrar testi yaptım yine tek çizgiydi. Ben kaldım birdahaki aya sanırım.
Marayy Pnrbtr ben en son beş kala yaptım gebelik testini bir daha yapmadım çünkü eczaneler kapalı açık bulursam alıp yapıcam benim adet 2 gün sonra benim göğüs damarlarım çok belirginleşti bakalım
Damla86 Ggggggggggg ewet hamilesin canm hayrlı olsun daha küçük oldu için silik çıkma ama ikinci çizgi çikms yani belli ama yine bı kan testi yaptır istersen ben olsam hiç vakit kaybetmeden giderdim acile 😊😊
Ggggggggggg Yasemincan Damla86 Anneolmak38 çıktı sonucum kızlar ♥️♥️ Yukarda paylaştım 129 değerim 😌 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Gzrilknur Ggggggggggg ne güzel bi haber ❤🙋♀️🥰 sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim bize de nasip etsin 🙏🙏🙏
Ggggggggggg Gzrilknur çok teşekkürler canım. 😌 amin inşallah Allah isteyen herkese nasip eder sağlıklı hayırlı bebişler 🙏🏻
Yasemincan Pnrbtr Ggggggggggg canım özelin acilinde bakıyorlar zaten 🤷🏻♀️Devlet doktor İstemi’yle bakar
Esrayusuf Ggggggggggg hayırlı olsun kuzum çok sevindim inş kucağınıza alırsınız rabbim isteyen herkese bizlerede nasip etsin inş 😘
TunarinAnnesi Ggggggggggg Allahıma bin şükür İsteyen bir Kadın daha Anne olacak Rabbim sayımızı arttırsın isteyen her kes bu İnşAllah bu pozitif cevabi alır İnşAllah 🤲❤️🤗🎉🎊Tebrikler kuzum dikkat et kendine sen artik bir ❤️ANNESİN❤️
Ggggggggggg TunarinAnnesi yaa canım gerçekten çok teşekkür ederim Allah herkese bu duyguyu nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻
Tamam @Ggggggggggg gözünüz aydın.Bayram hediyesi almışsınız maşallah.Aman yormayın kendinizi,dinlenin
Ggggggggggg Tamam teşekkürler temizlik yapıyordum bıraktım anneme gidiyorum sürpriz yapıcam valla daha ilk günden evi boşverdim 😂
Ggggggggggg kr1907 çok teşekkürler canım darısı isteyen herkesin başına Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻♥️
Anneolmak38 Ggggggggggg Ggggggggggg Ay canım Allah sağ salim kucagına almayı nasib etsin ya çifte bayram yasayacaksınız deseneee :) çok sevindim banada dua edin bende bu ay instgram daan bi macun gördüm (clife) onu aldım kullanıyorm inşallah bende müjdeli haber veririm🤭🤭 bizde 2 yıldr istiyorz
Deletedmom0032 Ggggggggggg hayırlı olsun canım büyük süpriz olmuştur bu arada 4 günde çok iyi yükselmiş haftaya keseyi görürsün büyük ihtimal 😊
Ggggggggggg Deletedmom0032 inşallah canım doktor daha çok yeni dedi bayramdan sonra gidcem bakalım ne dicek 🤭