balasininanasi Ggggggggggg Özelde 1 - 1 bucuk saatte falan cikiyo hemen daha cikmadi mi 😊 Bende heyecanlandım 😇🙃
Ggggggggggg Kızlar sonucum https://hizliresim.com/anPrlg 23sekerkiz Nuur2001 ikiprensesannesiii Gzrilknur Mahbuss Tugce1803 44Seda Minedy Marayy Lamelif Lamelif kader34 Ebru24 Marayy Yasemincan Kucuktosuncugum Esrayusuf Serife07 Dorukunannesi95 Nuur2001 Arzumms Pnrbtr bsrgz Selinnnce Annemmm2 Nurayuzun Biryabanci1
alyavetuna Ggggggggggg 😭😭🙄🙄😭aaaaaaaaa allaha bin şükürler olsun kendim kadar sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla alın insallah😍😍😍😍❤❤
23sekerkiz Ggggggggggg hamilesin tebrik ederim canim 🤲🤗 allah isteyen herkese nasip etsin bizede hayirli dogum yapmayi insallah
Biryabanci1 Ggggggggggg Ay canım beniiim tebrik ederiiim ☺️☺️☺️ Hayırlısı olsun hakkındaa inşALLAH sağ sağlim kucağına almakta nasip olur ❤️
23sekerkiz Ggggggggggg hamilesin tebrik ederim canim 🤲🤗 allah isteyen herkese nasip etsin bizede hayirli dogum yapmayi insallah
balasininanasi alyavetuna Maşallah tebrikler 😇😇👼 Rabbim hayirlisiyla kucaginiza da almayı nasip eylesin insallah 👼🤰
balasininanasi alyavetuna Maşallah tebrikler 😇😇👼 Rabbim hayirlisiyla kucaginiza da almayı nasip eylesin insallah 👼🤰
Ggggggggggg Yasemincan Damla86 Anneolmak38 çıktı sonucum kızlar ♥️♥️ Yukarda paylaştım 129 değerim 😌 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Tugce1803 Ggggggggggg yaaaa çok sevindim canıııım bayram hediyesi resmen😍😍Allahım bana da nasip etsin inşallah şu an birden ağlama geldi çok sevindim💞
Pnrbtr Ggggggggggg kız ağlattın beni. Ağlatarak dua ettirdin. Allahım sağsalim kavuştursun sizi. Bizi de unutma dualarında 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Pnrbtr Marayy canımmm sen naptın? Var mı adet belirtileri? Benim yarın adet günüm. Şizofrenik derecede takıntılı olduğum için ben yine bugün idrar testi yaptım yine tek çizgiydi. Ben kaldım birdahaki aya sanırım.
Ebru24 Tebrikler canısı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah sağlıkla dikkat et kendine fazla yorma kendinide bebişide🤰😇🥳🥳🥳🥳