Ggggggggggg Lamelif Tugce1803 Ebru24 Minedy Marayy Yasemincan Serife07 Acilde bakmıyorlarmış sinir oldum boşa geldim. Özele gidiyorum şimdi boşa vakit kaybettim Ebru24 Arzumms Pnrbtr bsrgz Selinnnce Annemmm2 asliea Tugce1803
Marayy Ggggggggggg bazen sorun çıkarıyorlar bakmıyorlar bu kadar acil şey varken ona bakılmayı boş buluyorlar galiba bakmıyorlar gıcıklık yapıp bir kere basıma geldi
Minedy Ggggggggggg acilde bakmıyorlarmıymış 🤔 kadın doğum acilinde bakıyorlar sanırım gerçi onda da kırk dereden kırk su getiriyorlar. Adetin geçti mi.. kaç gün geçti... Niye erkenden geldin... Cehennemin dibi diyesi geliyor insanın 😥😥
44Seda Ggggggggggg kuzum hayırlı olsun var gibi inşallah olur merakla bekliyorum valla hemen haber ver inşallah olurrr 🌼
Ggggggggggg Biryabanci1 Minedy Marayy Özelde verdim dönüyorum şimdi, eşime haber vermedim sürpriz olsun diye beş kere aradı inş eve varabilirim sağ Salim 😂
Ggggggggggg Kızlar sonucum https://hizliresim.com/anPrlg 23sekerkiz Nuur2001 ikiprensesannesiii Gzrilknur Mahbuss Tugce1803 44Seda Minedy Marayy Lamelif Lamelif kader34 Ebru24 Marayy Yasemincan Kucuktosuncugum Esrayusuf Serife07 Dorukunannesi95 Nuur2001 Arzumms Pnrbtr bsrgz Selinnnce Annemmm2 Nurayuzun Biryabanci1
Gzrilknur Ggggggggggg senin adına çok sevindim. İnşallah pozitif çıkar. Bize de dua et olur mu. Ha bu arada geçen ay da tedavi oldun mu. İlk klomen mi
balasininanasi Ggggggggggg Özelde 1 - 1 bucuk saatte falan cikiyo hemen daha cikmadi mi 😊 Bende heyecanlandım 😇🙃
Ggggggggggg Tugce1803 sinir etti kadın bana dedim bi de taksiyle uzaktan geldim bi kerelik olmaz mı yok dedi ya kızdım valla te nerelere gittim yeni gelebildim eve
Ggggggggggg Gzrilknur yok canım ilk ayım klomenle onun dışında bişey kullanmadım, Allahım inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder Canım 🙏🏻