Ggggggggggg ponciklerin_annesi benim adet döngüm biraz kısa şuan 3 hafta beş günlük görünüyor o yüzden de düşük çıkabilir diye düşünüyorum ama hayırlısı inşallah nasip olur sağlıkla hepimize 😌
Basakmom Ggggggggggg 1 saate çıkıyor sonuc bizedd yaz mutlaka rabbim gonlundekini nasip etsin. Isteyen herkese versin 😊
Basakmom ponciklerin_annesi 19 haftalik ikinci bebegime hamileyim,cok guzel duygu isteyen herkes tatsin😊
Ggggggggggg Ebru24 bende bi vitaminler filan kullanıyorum ama bakalım ekstra bişey vercekler mi çok heyecanlıyım Allah sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😂♥️
Ggggggggggg Serife07 https://hizliresim.com/lQBGOE netleşti biraz ama bakalım kanda belli olcak gidicem şimdi 🙏🏻♥️
Ggggggggggg Lamelif Tugce1803 Ebru24 Minedy Marayy Yasemincan Serife07 Acilde bakmıyorlarmış sinir oldum boşa geldim. Özele gidiyorum şimdi boşa vakit kaybettim Ebru24 Arzumms Pnrbtr bsrgz Selinnnce Annemmm2 asliea Tugce1803
balasininanasi Benim adetim 4 gün gecikiyodu ve test çubuğum aynen böyleydi 😇😍😍 Rabbim gönlüne göre versin 😇🤰👼
Ggggggggggg balasininanasi çok sağol canım benim imşallah Allah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻