bsrgz Ggggggggggg ben 1 hafta öncesinde kan vermiştim kan testinde idrar testinde çıkmadı gebeliğim 1 hafta sonra gebelik testi yaptım aynı seninki gibi cıktı canım. Beta 173 çıkmıştı sonrasında. Hamilesin bence hayırlı olsun 😍
Ggggggggggg Lamelif Tugce1803 Ebru24 Minedy Marayy Yasemincan Serife07 Acilde bakmıyorlarmış sinir oldum boşa geldim. Özele gidiyorum şimdi boşa vakit kaybettim Ebru24 Arzumms Pnrbtr bsrgz Selinnnce Annemmm2 asliea Tugce1803
Ggggggggggg Kızlar sonucum https://hizliresim.com/anPrlg 23sekerkiz Nuur2001 ikiprensesannesiii Gzrilknur Mahbuss Tugce1803 44Seda Minedy Marayy Lamelif Lamelif kader34 Ebru24 Marayy Yasemincan Kucuktosuncugum Esrayusuf Serife07 Dorukunannesi95 Nuur2001 Arzumms Pnrbtr bsrgz Selinnnce Annemmm2 Nurayuzun Biryabanci1
Selinnnce Ggggggggggg ya ne guzel bu postunla 6 ay oncesini hamile kaldigim zamani hatirladim senin gibi heyecanliydim bende. Test hamilesin diyor insallahda oylesindir. Git kan ver hemen. Guzel haberinide bizimle paylas🌺✌🏻
Ggggggggggg Selinnnce hatırlıyorum Canım bende seni o zamanlar deniyordum yeni bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim ama Allahım nasip etti şükürler olsun inşallah sorun çıkmaz da sağ Salim kucağımıza almak nasip olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Annemmm2 Ggggggggggg yaaa ben sana demedim mi balımmmm bende de adetten önce 0.100. Cıktı 8 gün sonra kan vermiştim tekrar 42.26 çıkmıştı 😊❤️ Tebrik ederim kuzum kan ver istersen acilden çok sevindimmm 😍😍😍😍🥰🥰🥰
Pnrbtr Annemmm2 siz adetten kaç gün önce kan vermiştiniz? Ben de 4 gün önce vermiştim 0,100 çıktı. Kan testi vermeye de Ggggggg’den umutlanmıştım. Şuan beni yine umutlandırdı. Rabbim inşallah görsün bizleri 😢
Ggggggggggg Annemmm2 çok sağıl Canım yaa çok heyecanlıyım şuan 🙏🏻🙏🏻 Gidicem eşimden gizli onu bekliyorum 😂😂 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
Ggggggggggg Pnrbtr Adım gamze Canım 😌 inşallah hamilesindir 4 gün önce 0, 100 çıktı umudum yoktu ama dün akşam test aldım nolur bıkmaz diye kısmet cidden ya 🙏🏻🙏🏻
Yasemincan Pnrbtr Ggggggggggg canım özelin acilinde bakıyorlar zaten 🤷🏻♀️Devlet doktor İstemi’yle bakar
Ggggggggggg Pnrbtr iki üç gündür içim bulanıyordu göğüslerim acıyordu kaşık ve bacak ağrım vardı ama hamileliğe yormadım midem rahatsız biraz benim ondandır dedim adet olacak gibiydim ara ara sağ kasık sol kasık batması oluyodu ara ara komple adet olacakmışım gibiydi bende anlayamadım çok 🤷🏻♀️
ponciklerin_annesi Ggggggggggg benimde adetime 1 hafta vardi kan verdim 0,100 cikmisti , adetimin oldugu gun evde test yaptim 2 cizgi cikti biraz silikti 1 gun sonra tekrar test yaptim yine 2 cizgi cikti , doktora gittim kan testi yaptirdim betam yuksek cikti
Pnrbtr Ggggggggggg vallahi geçen yazdığında kan verdiğini gidip bende verdim. Çıkmazsa senden güç alacaktım. Çıkmadı. Ama şimdi yine senden umut aldım. Bu işler belli olmuyor. Allahım sağ dalim kucağına almayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ggggggggggg Pnrbtr evet canım gerçekten kısmet ben klomen kullandım bu ay doktor çok umutluydum o yüzden dayanamadım çok heyecanlıydım ama negatif çıkınca işte ... Allah sevdiği kuluna önce kaybettirir sonra buldururmuş derler inşallh sende hamilesindir Canım benim kalpten dua ediyorum sana 🙏🏻
Basakmom Ggggggggggg 1 saate çıkıyor sonuc bizedd yaz mutlaka rabbim gonlundekini nasip etsin. Isteyen herkese versin 😊
Ggggggggggg ponciklerin_annesi benim adet döngüm biraz kısa şuan 3 hafta beş günlük görünüyor o yüzden de düşük çıkabilir diye düşünüyorum ama hayırlısı inşallah nasip olur sağlıkla hepimize 😌