Ggggggggggg Kızlar sonucum https://hizliresim.com/anPrlg 23sekerkiz Nuur2001 ikiprensesannesiii Gzrilknur Mahbuss Tugce1803 44Seda Minedy Marayy Lamelif Lamelif kader34 Ebru24 Marayy Yasemincan Kucuktosuncugum Esrayusuf Serife07 Dorukunannesi95 Nuur2001 Arzumms Pnrbtr bsrgz Selinnnce Annemmm2 Nurayuzun Biryabanci1
Serife07 Ggggggggggg hamilesin canim gözün aydin benim adetime 1 hafta varken yaptigimda boyle silikti kan verdim ve hamileydim kan ver hemen
Ggggggggggg Serife07 https://hizliresim.com/lQBGOE netleşti biraz ama bakalım kanda belli olcak gidicem şimdi 🙏🏻♥️
Ggggggggggg Lamelif Tugce1803 Ebru24 Minedy Marayy Yasemincan Serife07 Acilde bakmıyorlarmış sinir oldum boşa geldim. Özele gidiyorum şimdi boşa vakit kaybettim Ebru24 Arzumms Pnrbtr bsrgz Selinnnce Annemmm2 asliea Tugce1803
Dorukunannesi95 Ggggggggggg benim gebelik testimin görüntüsünün ayyyynisi :) Hayirli olsun minik fasulyen❤❤❤
Nuur2001 Ggggggggggg tekbikleer ❤️❤️ Benimde böyle çıkmıştı 5. Haftamızı bitirmek üzereyiz ❤️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤰
Pnrbtr Ggggggggggg yaa evett hamilesin 🥰🥰🥰😍😍😍 Ya şuan sanki kendim hamileymişim gibi sevindim tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu. Hemen git kan ver bizi de haberdar et çıkar kanda
Ebru24 Bende evde 2 kere yaptım test ertrsi kan verdim cıktı hemen sağlık ocağında ilaç falan verdi şimdi 15 +5 iz🤰😇😇
Ggggggggggg Ebru24 bende bi vitaminler filan kullanıyorum ama bakalım ekstra bişey vercekler mi çok heyecanlıyım Allah sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😂♥️
Ggggggggggg Lamelif evet üç dört gün önce negatifti ama heyecanlandım yine de gitsem hemen çıkar mı sonuç
Ggggggggggg Tugce1803 inşallah Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin çok heyecanlıyım yaa bascağımıza bilemiyorum şuan ♥️
Ggggggggggg kader34 inşallah Allahım bana da nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar ya çok mutluyum çok ♥️♥️♥️♥️
Ggggggggggg Minedy şükürler olsun Allah ıma 7 aydır şu gün sürpriz yaparım bugün sürpriz yaparım derken bayram havasındayım şuan Allahım herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ggggggggggg Marayy inşallah Canım yaaaa 🙏🏻 Kaset test yapmadım hiç 4 gün kala kan verdim 0,100 çıkmıştı şuan böyle inşallah hamileyimdir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻