Mahbuss Ggggggggggg canım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim 😊 ne zamandır istiyordunuz
Duyguaydin Ggggggggggg canım idrar testinde hamile görünüyorsun ama tekrar bi kan testi yaptırman gerek kan değerininde 5 den büyük olması gerekiyor 0 olan değerlerde bebek olmuyor malesefki
Ggggggggggg Duyguaydin geçen hafta Pazar kan testi yaptırdım Canım 129 çıktı tekrar baktırmadım yarın doktora gidicem bakalım inşallah bi problem olmaz da sağlıkla bebeğime kavuşurum
Mahbuss Ggggggggggg Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ❤ dua et banada hamilelerin duaları kabul olur 😊 1sene olucak benimde olmuyor
Ggggggggggg Alarasel vermiştim Canım geçen hafta 129 çıkmıştı bi daha vermedim yarın gidicem inşallah kontrole
Ggggggggggg Anneolmak38 inşallh Canım benim sana da nasip olur sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebeklerimizi 🙏🏻
Ggggggggggg Nurayuzun öyle oldu valla ☺️çok teşekkür ederim canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Ggggggggggg Mahbuss Canım benim ezan da okunuyor inşallah sana da nasip olur hiç üzülme olduğu zaman geçen zaman hiç bişey gibi gelicek hep hayırlısını iste umarım sağlıkla sende bebeğine kavuşursun ♥️