Dlktpl Senagg yenı pik olmus cnm bu gunde bır tane hergun aynı saatte yap bugunle bırlıkte 3 4 gunu degerlendır yarın catlayabılır
Gkhnm97 Tugce1803 ayy canm ya dünya işi iste valla bnm bulantilar var gbi cok iyi hissetmiyorum kendimi sen neler yapiyosun
Senagg Tugce1803 dünya telaşesi canım napalım 🤷🏻♀️ bi umut her ay adet gününü bekliyoruz işte 🤣 tek belirtim sol kasığım batıyor başkada bir şey yok 🤷🏻♀️
Dlktpl Tugce1803 merhba cnm programı sılmıstım 9. 17.gunumde sehır dısındaydım yarın adet gunum onu beklıyorum sen nasılsın
Tugce1803 Gkhnm97 oyy olur o kadar canım valla napayım gün öldürüyorum bu ay tam göğüs acım yok diye ümitleniyodum bugün 6 5 ya da 4 gün kaldı ve göğüs uçlarım acımaya başladı ishal oldum günümü bekliyorum
Tugce1803 Gkhnm97 hiç sanmıyorum ya göğüslerim acıyo vücudum dökülüyo ağrıdan 🤦♀️ bu ay keşke olsa tam 1 yıl oluyo bu ay korunmasız ilişkiye başlayalı
Gkhnm97 Tugce1803 anca oluyo canm gercekten bnmde tam 1 yilimda oldu canm bünye zor alisiyo heralde bnce tam normal suan senin kafana takma canm
clmmmmm Tugce1803 Gkhnm97 benmde üç gün geçti kızlar adetim yaa yagrın betaya baktırcam saglık ocagında.. ama kaçta veriliyoki kan saglık ocagında
Gkhnm97 Tugce1803 canm insallah olmustur ama olmadiysa mutlaka dene sen inofolic combi kullandinmi canm😊
clmmmmm Gkhnm97 bilmiyorum ki canm yaa bi hafta kanamam olmuştu sadece kanama bitince bi ilişkioldu korunmasız kaçtı öyle digerlerinde korunduk amaa inşallab rabbim nasip etmiştir