Momof2child Dlktpl bu ay bende olmadi canim Sivi kistim vardi o cok wukur yok olmuw amma Yumurtlama olmamiw dedi usm.amma yumurtlama bitdi hala Krem hibi akntm var kuruluk yok bu ay hic agrm olmadi zaten yumurtlama dobemnde tam sakin gecrdm amma simdi hafif var
Dlktpl Momof2child ben ıkı gundur ugrastayım cnm ultrasona gırdm pıkte 20mm yumurtam vardı ertesı gun engec catladı heralde sonra ıdrarda kan cıktı bugun dr a gıttm kum varmıs bobregımde sımdı bu cıktı senın nasıl yumurtlama olmadı cnm takıpmı etmedın krem gıbı akıntya dıkkatet enfeksıyon olmasın
Momof2child Dlktpl Hayr canim takip yaptrdm amma klomen falan kullanmadm yani sadece dogal takip kendi buyeyeckmi falan buyudu amma catlamadi klomen yapmadm doktor istemedi inSALLAH OBIRI AYA KISMET.
Dlktpl Momof2child catlatma ıgnesı yaptırsaydın cnm belkı catlardı adetın gecebılır hayırşısı mantar dgl kum dökuyorum kuzum
Dlktpl Senagg evet pık cnm degerlendırmeye basla sılındıgı anda catlamıs demektır unutma sen bugeceden degerlendırmeye basla 4 gun en az
Dlktpl Senagg tabı cnm o 4 gunun ıcınde catlama kesın olmus olur yarında yap at aynı saatte bakalım ona gore devam edersın ama sen 4 gun degerlendır heran da sılıklesebılır
Momof2child Dlktpl ovu testi yapmiyorm ki canim.usm gidiyordm usm dedki belki regle yakn hamilr kala bilrsn bir ihtimal
Momof2child Dlktpl sagdaki 13mm kaldi buyumedi soldaki 7mmreydi 6gun once doktor soyledki ihtimal varki regl oncesi buyusun ve patlasn
Senagg Selam kızlar cumartesi günü ov. Yaptım koyu çıktı akşam baktım silikleşti. Dedim yumurtlama oldu ve çatladı galiba diye pazar günü yapmamıştım. Bugün yaptım bu şekilde çıktı bi fikriniz var mı acaba? https://hizliresim.com/dL0LOL
Dlktpl Senagg yenı pik olmus cnm bu gunde bır tane hergun aynı saatte yap bugunle bırlıkte 3 4 gunu degerlendır yarın catlayabılır