Gkhnm97 Tugce1803 canm onu bi kullan cok etkili bn onu kullandigm ay hamile kaldim tabi hangisi vesile oldu bilmiyorumda sen yine bi dene
Gkhnm97 Tugce1803 canm onu bi kullan cok etkili bn onu kullandigm ay hamile kaldim tabi hangisi vesile oldu bilmiyorumda sen yine bi dene
4203serife Tugce1803 o b2ndede oldu kzuum küstüm zaten bide ishal adetimden iki gun geçti acaba usittummi ki ya ondanmi
Tugce1803 4203serife bilmiyorum canım her ikisi de olabilir test yapabilirsin aslında günün de geçmiş
clmmmmm Gkhnm97 Tugce1803 ayy ben uyanamadım sabah yaa yeni kalktım daha ve geri yattım uykum varr😥artık adet olmazsam hala akşam yada yarın vericem kan dua edin kızlar nolur
Tugce1803 Gkhnm97 kuzum sana hangisi vesile oldu ya💁♀️soğan suyu yakı folik asit🤦♀️vallahi ne yapacağımı şaşırdım🤷♀️
4203serife Tugce1803 cnm ben 4 ay once kimyasal g3bwlik geçirip düşük yaptım ama ALLAHA şükür kürtaj falan olmadım sonra adetim düzene girdi şükür 7 sinde olmam lazımdı ama olmadim
Senagg Tugce1803 dünya telaşesi canım napalım 🤷🏻♀️ bi umut her ay adet gününü bekliyoruz işte 🤣 tek belirtim sol kasığım batıyor başkada bir şey yok 🤷🏻♀️
Nurrrrr clmmmmm yaa bende acaba neden yazmadı diye düşünüp durdum 🤩 iyi olmana cok cok sevindim kaç haftalık oldun ?