Gkhnm97 Sirine ayyy canm insalalh ya bide adete 10 gun kala basladi hic bole erkenden bi adet belrtisi yasamadim bn hatta oyle gogyslerim acimz bile🥰🤲😊
Sirine Gkhnm97 Aynen benimde 10 gün kala falan başlamıştı hatta ilk sol kol altımda duş alırken bi acıma hissettim ordan göğsüme yayıldı önce sol sonra sağ, ardından uçlar acımaya başladı ve giderek arttı kolum değse acıyo şuan 12. Haftaya giriyorum 🥰
Gkhnm97 Sirine canm aynen bnmde sagda fazla gbi orda hatta damar cikms digerinde yok uclarda cok acima yoktu 2 gundur o da var bklm hayrlisi senin bska belirtin varmiydi 🥰
Sirine Gkhnm97 uyuma isteği halsizlik falan vardı hala var onlar 😊 bide yorulunca kremsi akinti artısı oluyordu canım
Sirine Tugce1803 o da mümkün canım kişiden kişiye değişir illaki, göğüs ucu sızlamasida belirti olarak kabul ediliyor🥰 göğüsler zaten ilk haberciler 🙏
masalsii Bugün adet günümdü henüz olmadım dün kahverengi akıntı geldi bugunde böyle birkez pembensi gibi akıntı geldi karnım çok ağrıyor gögüslerim hassas ama heveslenmek istemedim bekliyorum🤷🏼♀️🤷🏼♀️
masalsii Gkhnm97 ya böyle 2 gündür gögüslerim hassas ama geçen ay cok heveslenmiştim bu sefer sakin kalmaya çalışıyorum 😂 bugün biara başım döndü ama karnım regl ağrısı gibi ağrıyor bilemedim yani 1 gün geçerse eğer test yapıcam
masalsii Gkhnm97 valla regl tarihim yarın normalde takvimde kahverengi akıntı dün geldi bugünde sabah ilk tuvalete gittiğimde cok acık pembemsi geldi biraz onlar beni şaşırttı normalde ben regl olcagım zaman direk kan geliyordu ay bakalım kısmet 🤷🏼♀️
Gkhnm97 masalsii bnmde dun kirmizi 2 damla kan geldi canm ama vajinadanmi geldi bilmiyrm bn ordan geldi diye tahmin ediyrm ama baska bseyde olabilr🤷♀️
Sirine Gkhnm97 Tuğçe ve senden çok ümitliyim belirtilerinize baktığımda 🥰 hayırlı zamanda hayırlısı olsun 🙏
Gkhnm97 Sirine ayyy canm duacimiz ol bunu demen bile mutlu ediyor bni rabbm o guzel duyguyu tum isteyenlere tattirsin insallah🥰🤲❤
Tugce1803 Sirine bakalım canım hayırlısı olsun ben belirti sadece göğüs uçlarım acıyor o kadar ne akıntı var ne kasık ağrısı hiç birşey yok tabi ben herkeste aynı olmayacağını biliyorum ama yine de bekliyor insan bugünde adet olmadım 2 gün gecikmiş oldum bakalım ne olacak
Sirine Gkhnm97 Isteyen herkese tattirsin rabbim 🙏 sizlerede inşallah canım🙏 güzel haberlerinizi bekliyorum 🥰