Sirine Gkhnm97 Isteyen herkese tattirsin rabbim 🙏 sizlerede inşallah canım🙏 güzel haberlerinizi bekliyorum 🥰
Tugce1803 Sirine bakalım canım hayırlısı olsun ben belirti sadece göğüs uçlarım acıyor o kadar ne akıntı var ne kasık ağrısı hiç birşey yok tabi ben herkeste aynı olmayacağını biliyorum ama yine de bekliyor insan bugünde adet olmadım 2 gün gecikmiş oldum bakalım ne olacak
Sirine Tugce1803 Kasık ağrısı bendede çok olmadi canım, ben çok yürüdüğüm için yürüken bazen batma oluyordu ve kremsi akinti geliyodu yorulunca. Normalde cok akintim olmadi. Bide tam zamanlamasını hatırlamıyorum ama kasikta pit pit atma olmuştu baloncuk patliyo gibiydi icimde, sırt üstü uzanınca yada yatakta hissettiğim bişeydi bikac kez oldu.
Senagg Sirine bu ay fazlaca hissettiğim bi duygu bu seğirme tarzı bişey. Kasıkta oldu sanki içerde bişey atıyor gibiydi. 5 gün önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Şimdi adetim gecikti umarım vardır
Tugce1803 Sirine seğirmeyi çokca yaşadım ve bende kasık batması yok diye yazarken gece çok kötü battı yatağa geçerken Rabbim hayırlısını versin😍😍😍
Sirine Senagg Evet canım segirme gibi oluyor, 5 gün öncesinde çıkmaya bilir geç döllenmeden dolayı. Inşallah bebişin seninledir 🥰🙏
Sirine Gkhnm97 Benim batmalarda segirmelerde hep solda oldu canım 😊 çünkü bebek sola yerleşmiş, herkeste aynı olmaz sağda da hissedebilirsin bunları 😊
Minikfasulyeveannesi Gkhnm97 Evet bastırınca acıyordu hala da acıyor geçmedi biraz daha sürecekmiş sanırım 😊 öğrenmeden 10 gün önce başlamıştı aşağı yukarı 😊
Sirine Tugce1803 Hayırlısı olsun canım ama büyük ihtimalle hamilesin belirtilerin çok cokk belli ediyor 🥰🙏 ani kasik batmalarida oluyordu bende, oturup kalkarken, yatakta sağa sola dönerken, kramp gibi , zaman zaman hala oluyor rahim büyüdüğü için
Tugce1803 Sirine inşallah canım ya😍ben nedense belirti göremiyorum şu ateş ölçme yöntemine göre ateşim yüksek bugünde baktım 36.8 düşmüyor yani göğüs uçlarım felaket acıyor zaten ama bana göre o kadar yani😊diğerlerinden emin değilim hiç adet öncesi de kasık batması yaşamadım nasıl olur bilmiyorum o yüzden
Sirine Tugce1803 Seni anlıyorum canım çok umitlenip üzülmek istemiyorsun çok haklısın, bende senin gibi düşünüyordum. Bir kaç gün içinde belli olur , güzel haberlerini bekliyorum 🙏