Tugce1803 Gkhnm97 evet hayırlısı olsun ama hep öyle dua ettim geçen ay zaten negatif olacağını biliyodum gecikmemin sebebini bilmeme rağmen heyecan yaptım ama boş yereydi
Tugce1803 Minikfasulyeveannesi Ayy inşallah dediğiniz gibi hamileyimdir🤰🤗Rabbim inşallah bu ay hayırlısıyla nasip etmiştir🌺bekliyim diyorum 5.güne kadar
Minikfasulyeveannesi Tugce1803 siz bilirsiniz ama ben bekleyemedim adet günümün akşamına test sabahına kan tahlili yaptım 😊 bence sizde yapın 💜
Tugce1803 Minikfasulyeveannesi evet bende bekleyemez her ay 6 gün kala baktırırdım ama bu ay nedense beklemek geliyor içimden😊çok beklemicem ki zaten 3 gün🙈
Gkhnm97 Minikfasulyeveannesi canm senin goguslerin bastirincami aciyordu bide adete kac gun kala basladi acimasi😊
Minikfasulyeveannesi Gkhnm97 Evet bastırınca acıyordu hala da acıyor geçmedi biraz daha sürecekmiş sanırım 😊 öğrenmeden 10 gün önce başlamıştı aşağı yukarı 😊
Sirine Gkhnm97 Benimki bastırınca aciyordu halada öyle 😊 uçlarına bastırınca içten bi acıma oluyor ve aynı zamanda yanlarıda bastırınca acıyor, seninkide böyle mi canım?
Gkhnm97 Sirine ayyy canm insalalh ya bide adete 10 gun kala basladi hic bole erkenden bi adet belrtisi yasamadim bn hatta oyle gogyslerim acimz bile🥰🤲😊