Senagg clmmmmm bugün birden silikleşti canım. dün o kadar değildi de bugün artık zorla gözüküyor çizgi 💃🏻💃🏻
clmmmmm Tugce1803 benmde zulada tek bitane erken gebelik testi var 😂 tam adet günü yapacam😂🤣 eşime saklattırdım testi elimin altında olursa yaparım diye😂🤣🤣🤣
clmmmmm Tugce1803 benmde zulada tek bitane erken gebelik testi var 😂 tam adet günü yapacam😂🤣 eşime saklattırdım testi elimin altında olursa yaparım diye😂🤣🤣🤣
Dlktpl Senagg valla cnm ıstedıgı kadar aksın bes dk da gıden gıdıyo aslında yatıyoruz sonrası tabı ama ılla akıcak fazla gelenler o sulu sıvı nolcak 🤣
meliccccc Senagg Tugce1803 kizlarrrr cilem ben yine geldim foruma nasilsiniz varmi gebelik falan Dlktpl kizz bi gruptan tanisiyodukyaaa😂 Gkhnm97 kuzu sen naptin dogum yaptinmi nasil gidiyoooo
Dlktpl clmmmmm ahhahaha benım elımde 2 erken gebelık 12 tane normal test var 3 4 ay once stok yapmıstım 🤣🤣🤣🤣 4 5 gun daha beklıcem ıns 🤣 10. Gun erken gebelıkte cıkıyor genelde o ılıskıden 5 gun sonra yalan ya bebek rahme anca atılıyor 5 6 gunde
Pnrbtr clmmmmm iyi fikirmiş ya hu. Öğretmenim, okuldan gelirken eczaneye uğrayıp alıp eve geliyodum. Şimdi okulda tatil. Evden çıkmaya da erinirim 😂
Minikmucizemizz Tugce1803 benim bugun yoğun bi akintim geldi beyaz takvimde bugunu yumurtlama olarak gosteriyo goguslerim dokununca aciyo acaba yumirtlamami oluyo ki iki gundurde karnim hafif agriyo 🙄 bugunu degerlendirmem lazim kocami işten cagirasim geldi 😁
clmmmmm Pnrbtr yani boşa gitmesin eşine saklattır testleri😂🤣🤣 gününde yada gecikince yaparsın paraya yazık😂🤣🤣
Dlktpl clmmmmm 6 ay once 50 lı almıstım ahahah sen dusun artık ıntten uygundu cnm evzaneye para dayanmaz