clmmmmm Pnrbtr yani boşa gitmesin eşine saklattır testleri😂🤣🤣 gününde yada gecikince yaparsın paraya yazık😂🤣🤣
Senagg clmmmmm bugün birden silikleşti canım. dün o kadar değildi de bugün artık zorla gözüküyor çizgi 💃🏻💃🏻
clmmmmm Tugce1803 Gkhnm97 Dlktpl Senagg kızlar eşim iftardan sonra yatıp uyandı bi saat falan uyudu bi hışımla kalktı beni rüyasında hamile görmüş🙊ona müjdeli haberi veriyomuşum😍üç senedir ilk defa böyle bi rüya gördü🤗hayıra çıksın inşallah
Dlktpl clmmmmm 6 ay once 50 lı almıstım ahahah sen dusun artık ıntten uygundu cnm evzaneye para dayanmaz
Dlktpl clmmmmm aha bıde onsorun var dımı bıtanesı ılk bebekten kalmıs test o kesın gecmıstır bıde yalancı pozıtıf verır🥺😱
Tugce1803 Dlktpl normalde pek test huyum yok direk gider kan veririm ama her ay hastanedekiler yok mu kan mı batırmaya geldin inşallah olur gibi şeylerinden sıkıldım inşallah testte görürsem öyle gidip kan vericem
Dlktpl Tugce1803 bende ıkı kere verdım bukez cıft cızgıyı gorursem verıcem bosuna hayal kırıklıgı olmasın zaten kanda 7. Gunden sonra baslar yukselmeye 11 de engec testte cıkıyo sıkarız dısımızı
meliccccc Senagg Tugce1803 kizlarrrr cilem ben yine geldim foruma nasilsiniz varmi gebelik falan Dlktpl kizz bi gruptan tanisiyodukyaaa😂 Gkhnm97 kuzu sen naptin dogum yaptinmi nasil gidiyoooo
Gkhnm97 Tugce1803 dun neden kotuydun canm noldu bugn degerlendirmesem tutmazmiki yarin degerlendirsem😁
Tugce1803 Gkhnm97 dün gece birden karnım acayip oldu kuzum ya zor attım kendimi lavaboya kusacaktım olmadı sonra bir karın ağrısı ishal baya vakit çıkamadım ayyy çok kötüydü şimdi de uyumuşum rüyamda kusuyodum🤦♀️
Tugce1803 Gkhnm97 bu arada tutar biz ilk olarak her gün yaptık sonra 1 gün arayla şimdi 2 gün arayla yapıyoruz🙈
Gkhnm97 Tugce1803 gecmis olsun kuzum bnce hamilesin bnm bi arkadsim ishal olarak ogrenmisti gebeligini🙏🙏😊
clmmmmm Tugce1803 biz yarından itibaren 10 gün ara vericez mecbur🤣🤣 memlekete gidicez 10 günn sonundada test yaparım artık ne çıkarsa🤣