Senagg Minnosizmmm bende de var kardeş kasık ağrısı batma 🤦🏻♀️ sebebini bilmiyorum inşallah çalışmalardan dolayıdır 🙄
Dlktpl Tugce1803 super cnm 10 11 kaldı benım tahmınıme gore gercı nezaman adet olcam onu da bılmıyorum
Senagg Tugce1803 Valla bilmiyorum ki niye oldu 🙄 ama dün eşimin halasından bişey duydum. İlişkiden sonra rahmi kasmak gerekmiş hiç bir şekilde akmaması lazımmış dğn bide o yöntemi denedim
DiplomaliEvHanimi ✋🏻19mayis adet tarihim bende karilayim araniza yumurtlama takip etmiyom denk gelise gidiyoz 🤣🥰
Dlktpl Senagg yok kuzum akanlar fazla gelenler gıden gıdıyo zaten bazen kalkınca ayaga akıyo bazen kalktıktan 10 15 dk sonra bıkac gun bıle gelmeye devam edıyo o sıvı spermlerı topluca tutuyo gıden zaten hızlıca rahme ılerlıyo
Senagg Dlktpl aynen bende öyle düşündüğüm için ciddiye almamıştım hiç ama baya da faydası oldu. Ayağa kalkınca da sonrasında da gelmedi 🤷🏻♀️
clmmmmm Tugce1803 ayy napıyım yaa dün gece 4 de kadar arkadaşlardaydık eve bi geldikki mutfakta boru patlamış her yer su onu temizliyoz hala😩😩 senden ne haber
Tugce1803 clmmmmm birden karnım acayip oldu zor attım lavaboya kendimi kusacaktım kusamadım ishal oldum birden baya bir tuvalleten çıkamadım 🤦♀️
Dlktpl Senagg valla cnm ıstedıgı kadar aksın bes dk da gıden gıdıyo aslında yatıyoruz sonrası tabı ama ılla akıcak fazla gelenler o sulu sıvı nolcak 🤣