Tugce1803 @clmmmmm @Gkhnm97 @Senagg @Dlktpl kızlarr sıkıldım napıyosunuz bugün hiç sesiniz soluğunuz çıkmadı💁♀️
Senagg Tugce1803 napalım canım. Bi yandan bebiş çalışmaları bi yandan bayram hazırlıkları 🤷🏻♀️😂 artık yumurtam çatladı bundan sonrası önemli artık 🤭 sen nasılsın 🥰
clmmmmm Tugce1803 ayy napıyım yaa dün gece 4 de kadar arkadaşlardaydık eve bi geldikki mutfakta boru patlamış her yer su onu temizliyoz hala😩😩 senden ne haber
Minikmucizemizz Tugce1803 benim bugun yoğun bi akintim geldi beyaz takvimde bugunu yumurtlama olarak gosteriyo goguslerim dokununca aciyo acaba yumirtlamami oluyo ki iki gundurde karnim hafif agriyo 🙄 bugunu degerlendirmem lazim kocami işten cagirasim geldi 😁
Tugce1803 Senagg gece gece hiç güleceğim yoktu😂😂Benimde eşim nöbetçi annem kardeşim kuzenlerim vardı sohbet muhabbet e Bi de dışarı çıktık falan evde tek kalınca geriye sıkıldım yine aklıma düştü burası🙈
Minnosizmmm Senagg 'ya bise sorucam ben sizin kızlar grubuna dahil değilim ama ben ayın 30 ve 31 inde yumurtladım bugün ara ara batmalar sancılar oldu yumurtlama etkisi mi yoksa calismalardan ötürü mu bilemedim sizde herhangi bi ağrı sızı mevcut mu 😊
meliccccc Senagg Tugce1803 kizlarrrr cilem ben yine geldim foruma nasilsiniz varmi gebelik falan Dlktpl kizz bi gruptan tanisiyodukyaaa😂 Gkhnm97 kuzu sen naptin dogum yaptinmi nasil gidiyoooo
Senagg Tugce1803 valla 🤣 bende buraya instagramdan daha çok girer oldum 🤭 eşim geçen dalga geçiyor benle. Telefonu elimde görünce forumdaki kankilerinle mi yazışıyorsun diyo 🤦🏻♀️😂
Tugce1803 Senagg aynı bende geçen eşim ismimin yanında yeşil ışık gördü yönetici mi oldun falan diyo bana ne diyolar oku bakayım falan diyo bazen😂😂
Senagg Tugce1803 valla onlarda bizle beraber kafayı bozdu 😂 Allah sabır versin inşallah hepimize 🤭 az kaldı 🙄 bende hiç bir belirti yok 🤦🏻♀️ iki gündür adet olacak gibi bir karın ağrısı oldu 🤦🏻♀️
Tugce1803 Senagg o bende de oldu hatta adet oldum sandım birden ıslaklık hissettim akıntıymış meğersem🤦♀️Allahımm bizi güzel günlere kavuştur😍
Senagg Minnosizmmm bende de var kardeş kasık ağrısı batma 🤦🏻♀️ sebebini bilmiyorum inşallah çalışmalardan dolayıdır 🙄
Minnosizmmm Tugce1803 çatlama oldu olarak gösteriyor artık bugün baktım t çizgisi siliklesmeye başladı artık bugün ağrı oldu hatta sağ kasık tarafım şimdi bile batıyor bide macun kullanıyorum korktum açıkçası inşallah dediginiz gibidir ayarlarimla oynamamışımdır 🙈
Tugce1803 Minnosizmmm normalde ağrınız yoksa o macun ağrı yapıyor bende öyle olmuştu o yüzden bir ay kullanıp bıraktım
Dlktpl Merhaba kızlar geceyı degeerlendırdım sonra uykudur falan sahırda ancamgprdum 🤣 sızler naptınız benım yumurtadan 4 gun gectı ama degerlendırdım gene bugunu
Tugce1803 Dlktpl iyi yapmışsın canım değerlendirmekte😊napalım işte @Senagg ile sohbet ediyoduk😁sizi bekliyorduk işte valla günler kolay mı geçiyor ne💁♀️
Tugce1803 Ayyy kusacak duruma geldim resmen kızlar bir karın ağrısı bir ishal çıkamadım lavabodan çok kötü oldum😔😔
TunarinAnnesi Tugce1803 Benimde yumurtlama 31 mayıs 1haziran oldu İnşAllah hamişler qrubu oluruz 🙏🤗❤️
Senagg Tugce1803 bende gece kusmanın eşiğinden döndüm 🤦🏻♀️ sabahda lavaboya zor yetiştim ishal gibi olmuşum 🤦🏻♀️ vücudumuzun aynı reaksiyonları aynı anda göstermesine kaç puan peki 🤭🥰
4203serife Tugce1803 o b2ndede oldu kzuum küstüm zaten bide ishal adetimden iki gun geçti acaba usittummi ki ya ondanmi
Birbebekbirkopek Yaa ne tatlı bi grupsunuz. Rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah hayırlısıyla evlat sahibi yapsın sizleri 💚💚🥰
Gsdebal Birbebekbirkopek yaaa dimii 😊 okuyorumda baştan sona biri geceyi değerlendirmiş birinin yumurtası çatlamış 😂😂 anlamıyorumda pek ama şifa oldu 😊 10 aylık bi bebeğim var ve şimdi ikinciye hamileyim 😊 Hepinize bol bol dua ettim 😊 rabbim yüzünüzü güldürsün 😊 Aminn 🙏🏻