Dlktpl Tugce1803 bırgun gec olma ıhtımalıne karsı sen yarın yada sonrakı gun yapmtest cnm bende de alt karında bır doluluk hıssı var dunku mıde agrısından dıye dusunuyorum baya olmus senın benım 6 bıtıyo bugun daha
Dlktpl Tugce1803 bekle bılacgun daha cnm gec dollendı belkı hemen cıkmayabılır belkı testının hassaslıgı yuksek
Dlktpl Tugce1803 beklemcnmmAllahtan umıt kesılmez su bızım grubu cok merak edıyorum kac koso hamıle bakalım
Tugce1803 Bir de kızlar sabah test yaptığım kapta baya beyaz beyaz köpükler vardı ilk kez gördüm idrarımda belki hızlı yaptığım içindir dedim baktım ki dağılmadı gitmedi beyaz köpüklenme
Tugce1803 Seda4686 evet canım test yaptım negatif ama idrarda beyaz tortu vardı ilk kez idrar kabında tortu gördüm hatta dağılır sandım ama dağılmadı
Seda4686 Tugce1803 kanda beta hcg hormonu belli bir seviyeye gelmeden idrar testinde gebelik çıkmazmış canım daha az önce videoda izledim, sadece şuan kandan öğrenebiliriz ki o da geç döllenme değilse tabii
Tugce1803 Seda4686 mecbur beklicez canım ya hastaneler kapalı eczaneler de öyle tek bir tane testim kaldı
Tugce1803 Seda4686 acilde bakarlar da canım ben acile gidemiyorum ki eşim hastanede çalışıyo çünkü millet yok mu daha muhabbeti falan yapıyo sonra🤦♀️
Seda4686 Tugce1803 canım benim yaa anladım😔😔 erken gebelik testi alamaz mısın, nöbetçi eczane varsa yakınında
Seda4686 Tugce1803 aaaa anladım pardon canım, o zaman bekleyeceğiz biraz daha, geç döllenme olabilir canım
Seda4686 Tugce1803 az önce ben de normal gebelik testi yaptım yine negatif çıktı, evde normal gebelik testi yaptım belki silik de olsa çıkar diye ama çıkmadı maalesef, negatif