Seda4686 Tugce1803 canım ben sana bir şey sormak istiyorum, yumurtlama döneminden sonra 10.günde kanda çıkar diyor YouTube da bazı doktorlar bu 10 güne yumurtlama günü dahil mi? Yoksa yumurtlama gününden sonraki 10 gün mü 🤔🤔 bilgin var mı canım bu konuda
Dlktpl Kızlar dun mıde agrısı bugunde bu saate kadar sureklı gaz sıkayetım oldu valla ne dokundu bılmıyorum ama ıyıce kasılmaya basladım ben 😭
Seda4686 Tugce1803 tamam canım, yazarım mutlaka . Hayırlısı olsun inşallah güzel bir haber verebilirim sizlere 🥰🥰
Tugce1803 Seda4686 ayyy çok sevindim yaaaa canım hayırlı olsun hamilesinn😍😍evinde test varsa benim için yapar mısın eğer negatif çıkarsa üzülmücem bende
Dlktpl Seda4686 tbr ederım cnm baya konusmustuk ovu testlerı demek ıyuzden kıyuydu senın yumurtlamadan kac gectıkı ozaman adetın nezaman belırtışerını falan yaz
Senagg Seda4686 tebrik ederim canım benim 🥰 bi tane müjdeli haberi aldık elhamdülillah 😍 darısı başımıza 🤭🤲
Seda4686 DiplomaliEvHanimi canım çok çok çok teşekkür ediyorum, sen de yaptır , bak çıktı benimki canım , seninki de çıkar 🥰🥰
Senagg Dlktpl aynen ov. Testi hep koyu çıkan benim canım o arkadaş değil 🤭 ayrıca bugün bende delş gibi bulantı ve gaz sıkıntısı yaşadım 🤦🏻♀️ hafif de ishal var gibi söylemesi ayıp 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Dlktpl Senagg kafa devrelerı yandı benım cnm gaz mı bugun oldum afedersın gaz cıkarmaktann dedım bune boyle sacmalık ıkımızde aynıyız 😭😱